Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    8
  • comments
    0
  • views
    10230

En kald høstsøndag. What to do?

Sign in to follow this  
Guest

414 views

Da var også denne helgen snart over. Vi ble ikke ferdige med gulvet i går fordi naboen begynte å dunke i veggen klokken halv tolv på kvelden.. Tenke seg til :hmm: Stakk ut på Café i går kveld med noen venner. Var endel liv i Oslo til tross for at det var ganske kaldt. Kjøpte også en kebab på veien hjem, men ettersom jeg ikke var så sulten likevel, spiste jeg den ikke opp og måtte kaste resten :(I dag snødde det faktisk, vinteren har visst gjort sitt inntog i hovedstaden. Jeg tror jeg må få tilsendt vinterbekledningen over fjellet så snart som mulig, hvis ikke kommer jeg til å fryse ihjel på vei til skolen snart. Jeg gikk til en kammerat og hentet laptopen min som har vært på besøk siden fredag. Samboeren har visst kost seg hele helgen med CS:S på maskinen. Følte meg nesten ond der jeg kom og skulle ta den fra han :pKjøpte også en deilig kopp kaffe (kaffe er ekstra kos når det er ekstra kaldt) på Java espressobar på St.Hanshaugen. Jeg er sikker på de lager en av verdens beste kaffe, men den koster jo også deretter. 24 kroner er endel for en fattig student. Men det er absolutt verdt det. Iallefall en gang iblant. Jeg skal også se om jeg får tatt bilde av det ferdige rommet og legge det ut. Det ble ganske trivelig! :D Fornøyd med helgens innsats der altså!I kveld har jeg lest endel. Oppdaget at jeg har eksamen om en uke! Jeg kjenner eksamenstrollet hopper opp i strupen etterhvert nå! Snart blir jeg vel inngrodd på en leseplass. Den 9. desember er det juleferie iallefall. Kan aldri huske å ha blitt så tidlig ferdig med eksamene noensinne. Det gleder jeg meg til iallefall! :D

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...