Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    2
  • comments
    0
  • views
    91

(working title).

Sign in to follow this  
Guest

33 views

Når jeg sitter en tre-fire år tilbake i tid på dette forumet og leser gamle poster, hender det ikke sjelden at jeg tenker at "shit, det innlegget skulle jeg svart på". Av og til hvis man går hundreogfemti eller så sider fremover, finner vi en som har vært litt på etterskudd med kommentarene sine,PCen min har forsåvidt også (når jeg skriver dette, kl 5 om natta) bestemt seg for å installere automatiske oppdateringer, og gir meg, i tide og utide, beskjed om at "hvis du ikke gjør noe nå, kommer jeg f*** meg til å reboote om fem minutter". I overtrøttmodus tar det en stund å komme over sjokket. Det er nesten før jeg må trykke windows-m, og se på behagelige og avslappende jernbanelinjene på skrivebordet mitt i noen minutter.P.S. Er det noen som har en tidsmaskin å låne meg?Igjen, klokka er 5, og jeg skriver det som faller inn der og da. Hvis du sitter der ute et sted, og klokka er 0500 hos deg også, håper jeg at du kjenner deg igjen.Skrivebordet mitt er ufattelig rotete. Jeg teller 7 yoghurttbegre, enda flere yoghurtlokk, en datamus, 3 manualer, en gjenglemt lommebok, en hodetelefoner/øreklokker, en bit av en ørering, en kinobillett, en kvittering, et minnekort, en tom kakaokopp, en dyptallerken med skje, enda en skje, en CD med cover, en CD med papirlomme, en CD med verken papirlomme eller cover, et pedometer, random plast, 5 øreklokkeputer (4 gummi, 1 stoff), en tommestokk som bare måler cm, en hvit adaptercap for Asono Mica og til sist et batterilokk for datamus tilhørende datamus uten batterilokk (i tillegg kommer sender for tastatur/mus, tastatur/mus, bærbar harddisk, ADSL-modem og skjerm). Jeg er glad dette ikke er rommet mitt, men det er vel strengt tatt like ille der. Nå slutter jeg å skrive.Jeg skal se på Discovery Channel (kanskje).

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...