Jump to content
Sign in to follow this  
  • entry
    1
  • comment
    1
  • views
    12513

jeg er så forbannet på mangt

Sign in to follow this  
Guest

261 views

I dag er det produsenten av min laptop som gjør meg så forbannet at jeg blir kvalm.. Kjøpte en plastboks for 4 dager siden med en ok cpu. dytta inn max minne med en gang. men Vista ville bare ikke spille på lag. og slikt gjør meg forbannet. ringte support og traff på en gretten svenske som ikke ville skjønne meg når jeg snakket trøndersk så jeg ba om å ta samtalen på engelsk..da skjønte ikke jeg noe.. Jeg la frem min klagesang på tysk til slutt og møtte bare en kald skulder. etterhvert fikk jeg snakke med en tekniker og vi snakket lenge. til slutt snakket vi om hunder, katter og kryp som gjør meg forbannet.. og jeg glemte å snakke om det jeg ville.. en ny telefon senere fikk jeg tak i annen tekniker. og han ville ha seg frabedt at jeg hadde satt inn minne selv; "slik egeninnsats kan skade garantien". VRØVL.. da ble jeg mer forbannet. så spurte jeg om hvor jeg kunne gå for å få satt inn ny cpu i maskinen for den som var i boksen sugde.. da fikk jeg beskjed om at maskinene var nøye testet og de fungerte optimalt. men jeg VIL ha ny cpu. jeg VIL ha en c2d ikke en core duo.. "da ødelegger du garantien selv om det er gjort på verksted"........i tillegg blir maskinen jævli varm... er det rart jeg er forbannet??______________________________________________DEL 2i dag ringte de tilbake fra support og tilbød seg å bytte cpu fra core duo til core2duo mot prisdiffen. med andre ord mener de selv at maskinen suger som den er levert....men nå smiler jeg selv om jeg er forbannet over å ha ringt i går.

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Antar at siden du har en plastboks så er det en bærbar...

Angående prosessoren så ville du nok fått samme svar uansett hvilke merke pc du har eller hvilke support du ringer. Det stemmer også at mange maskiner er tilpasset den hardwaren som står i originalt, sånn at det å bytte til en raskere prosessor også kunne innebære at kjøleribbe må byttes og kanskje vifte også.

 

Dette er jo noe av grunnen til at det finnes så mange modeller bærbare av hvert merke, nettopp fordi det er vanskelig å skifte ut enkeltdeler. Minne og harddisk går som regel greit men ting som CPU og grafikkkort blir kun byttet på merkeverksted om det er defekt. Det er klart at det kan finnes en mulighet for at du kan ta kontakt med supporten og spørre hva slags verksted de bruker. Få telefonnummeret dit og ringe dem og spørre om det er mulig. I såfall må enten du eller verkstedet bestille en ønsket cpu (kanskje 2000kr), sende in pcen (kanskje 200kr) på merke verstedet betale for at de setter inn cpu. (kanskje 1000kr)

Så det hadde nok da vært en idè å kjøpe en annen modell i stedet.

 

Ettersom du har laget en "blogg" om alt du er så forbannet på så ser jeg for meg her at du kanskje har hatt en gretten tone i telefonen og at de du har snakket ikke da har hatt så veldig lyst til å hjelpe deg. Jeg jobber sammen med flere svensker og de har ingen problem med å forstå trøndere heller.

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...