Jump to content
Sign in to follow this  
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    6757

The Departed - en liten oversikt.

Sign in to follow this  
Guest

245 views

TheDeparted_banner.jpg

Tittel: The DepartedRegi: Martin ScorseseSkuespillere: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen m.f.Produksjonsår: 2006Sjanger: ThrillerLengde: 2 timer og 30 minutterTrailer: http://www.apple.com/trailers/wb/thedeparted/ (krever QuikTime)

Kort handlingsreferat

Filmen starter glimrende - Jack Nicholson innleder filmen med noen ypperlig skuespill, og fantastiske Gimmie Shelter spilles i bakgrunnen. Filmen utspilles i Boston, hvor politiet prøver å knuse mafiaen og mafiabossen Frank Costello (Nicholson). Colin Sullivan (Damon) - Costellos muldvarp - og Billy Costigan (DiCaprio) verver seg i det topptrente delstatspolitiet. Costigan får jobben med å infiltrere mafiaen, mens Sullivan stiger i gradene, og får jobben med å samle en gruppe som skal finne muldvarpen i politiet. Det hele er et kappløp, og begge parter jobber intenst med å finne hvem som er muldvarp, og hvem som infilterer mafiaen.Dette er en av de beste filmene jeg har sett. Filmen sanket også sammenfire Oscar (Directing, Picture, Writing (Adapting Screenplay) og Film Editing) - dette er en must-see-film!

TheDeparted1_liten.jpgTheDeparted2_liten.jpg TheDeparted3_liten.jpgTheDeparted4_liten.jpgTheDeparted5_liten.jpgTheDeparted6_liten.jpgAlle bildene er klikkbare

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...