Gå til innhold
  • blogginnlegg
    5
  • kommentarer
    4
  • visninger
    8 695

Til hesteeiere og hundeeiere!


Gjest

435 visninger

Hundeiere! Foren dere, sammen er vi sterke mot den nye samfunns fienden, nemlig HESTEN!Jeg går hverdag på en tursti siden det er skoleveien min, det er nesten ikke noe hundemøkk og se siden de fleste plukker den opp, det er greit, så litt senere kjenner jeg en forferdelig stank,nemlig HESTEMØKK! en diger kladd og noen meter framme ser jeg hånfliret til kusken som lot hesten sin gjøre fra seg der.Hvorfor, tenker jeg, HVORFOR? i svarteste,huleste,pytagoriske helvete skal ikke heste eierene plukke opp etter hesten sin?Det er motbydelig at slike digre beist kan gå hvor som helst og legge fra seg det de vil absolutt hvor de vil!Derfor vil at dere hundeeiere ikke skal plukke opp etter hunden deres og ikke en gang tenk på de svarte plastposene du kjøpte til formålet, det som er er at med en sånn pose tenker du" jaja, nå den ligger ihvertfall i en pose" og du kaster den fra bare midt i turstien, jeg synes rett og slett at svart plastposer er mer kvalmt enn hundemøkk selv.Hvorfor? begynner du og tenke,jeg skal si deg hvorfor , når møkka ligger i en plastpose så må naturen gjøre jobben, vel når møkka ligger rett på bakken er det ikke noe problemer idet hele for naturen og få den til og forsvinne på en uke, men når den ligger i en plastpose , vel da plastposen komposteres først også er det møkka sin tur, men da kan det jo ta flere MÅNEDER!Så hver så snill hundeeiere, hvis du plukker opp møkka til hunden din, i det minste kast den i en søppeldunke!Til hesteeiere, hvis dere rir langs en tur sti, ta med møkka til hesten din hvis den slipper noe.Til dere som plukker opp møkka ,men slenger posen i naturen, jeg står på trappa di morra tidlig med balltreet mitt!

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Utrolig enig. Søppel generelt flyter rundt i området der jeg går tur (Grorud, Oslo). Og så får man klager på at hundeeierne forsøpler? Næh, jeg plukker gjerne opp to-tre plastflasker, glasskår, hundeposer(!) eller andre ikke-nedbrytbare substanser på hver eneste tur...

 

Hestemøkka skaper også et ekkelt problem idet hunden min liker å stappe ansiktet ned i den. Yuck...

Lenke til kommentar

Kan ikke sammenligne hundemøkk & hestemøkk, vel?

Du vet hva hesten spiser?

Du vet ikke hva hunden spiser.

Blir som det kjente uttrykket; "....epler & pærer".

Tullete innlegg.

Lenke til kommentar
Kan ikke sammenligne hundemøkk & hestemøkk, vel?

Du vet hva hesten spiser?

Du vet ikke hva hunden spiser.

Blir som det kjente uttrykket; "....epler & pærer".

Tullete innlegg.

dette er vel hva man kaller og drite paa leggen?

jeg har hund selv jeg, saa jeg vet godt hva hunder spiser spiser! og naboen min har hest saa jeg vet hva hester spiser , hester spiser i hovedsak groensaker og kraftfor og hunder spiser hundemat og ting de faar ved bordet, saa jeg har nok rett her , men rett paa meg hvis jeg sier feil, hvis synes dette er tullete saa trenger du ikke bry deg, jeg har funnet verre blogger men jeg skal ikke nevne de, fordi det er tullete og krangle om saant!

argue091204.jpg

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...