Jump to content

robot's Blog

Sign in to follow this  
  • entries
    8
  • comments
    0
  • views
    5761

Hjemmesiden min har fått en nerdekategori.

Sign in to follow this  
Guest

189 views

Etter at jeg reklamerte for min nye side i forrige blogg, har jeg lagt til en nerdkategori til min hjemmeside. Den heter så mye som nerdehjørne. Der vil jeg legge ut artikler som jeg syns er så spesielle at jeg vil legge dem ut på min hjemmeside. Det omhandler mye om gadget, spesielle pcer. eller noe som en annen nerd har gjort, som jeg syns er spesielt. Det er noe som en itnettsted har skrevet om og som jeg har lagt ut en link til.Her er det en direkte link til Nerdehjørne:http://www.home.no/robjo/nerd.html

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...