Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    37
  • comments
    33
  • views
    22959

Fysisk aktivitet v1.02

Sign in to follow this  
Guest

146 views

I går kveld leste jeg i en bok på sengen. Når jeg la fra meg boken la jeg merke til at jeg hadde en meget uvanlig stilling. Det pluss det faktum at jeg var halvnaken (eller i boksern, hvordan blir der? trekvart naken?) førte til at jeg hadde en hællvettes sex appeal! Fem sekunder går og jeg har fortsatt en hællvettes sex appeal. Så kreperer jeg til en liten ball i en enorm hostekule, som føltes som om noen bestemte seg for å rense halsen min med piggtråd. I samme øyeblikket går nesen amokk.Jeg ligger allerede i en ball, men i det den saltbaserte løsningen, kalt nesespray, skytes opp i nesen min får jeg et par skjelvinger i tillegg. I det smaken av nesesprayen kommer frem hoster jeg et par ganger til. Faen for et sex appeal.Jeg skrev innlegget Fysisk aktivitet v1.01 torsdag for en uke siden. Fredager har jeg gym. Jeg nevnte at den torsdagen hadde jeg bært vekk uhorvelige mengder materiale, men jeg nevnte ikke at det var relativt kalt også. Så allerede etter den omgangen brygget jeg på noe.Dagen etter var det gym (hurrah). Selv om det var overskyet og regnet forsvant og returnerte av fri vilje, var det utegym. Andre gymtimen med lærern, jaja for vel gjøre et godt inntrykk, ey?Gang på gang motbeviser jeg kraftig min teori om at det eksisterer et snev av intelligens i knotten min.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...