Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    13
  • comments
    18
  • views
    1174

Student i Stavanger..

Sign in to follow this  
Guest

36 views

Det var hardt å stå opp i morges.. Fryktelig hardt! Fadder uke i to uker kommer til å ta på, både for lever og lommebok! Heldigvis begynner jeg å bli kjent med de jeg skal studere med, ikke alle hundre selvfølgelig, men de som er på min alder.. Hadde min første skikkelige studiedag i dag, "bli-kjent-seminar" rart å treffe alle de andre menneskene, i hvert fall de som er gammel nok til å være foreldrene mine. I tillegg innser jeg at det ikke er så gale å være bergenser i denne byen, de fleste liker faktisk dialekten min, utrolig nok! Muligens fordi mange har bodd i Bergen. Sitter aleine i leiligheten min, for første gang. Ch har gått på Fjompe vors et sted som jeg ikke vet hvor er. Personlig er det pub-til-pub runde med fadrene for min del i dag, blir vel øl, øl, og mer øl er jeg redd. Og seminaret i morgen begynner kl.09.15 *grøss* Man lever bare en gang er det nye mottoet. Pluss at det finnes så mye fint å se på her nede.. Byggninger og SÅNN.. :innocent: Jeg har store planer om å legge ut bilder av leiligheten.. De kommer nok, så den som gleder seg til det får smørre seg med litt mer tålmodighet..

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...