Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    2
  • comments
    0
  • views
    8709

Frustrasjon og sånn

Sign in to follow this  
Guest

155 views

kl 1030Urk. Når jeg ser på fine været utenfor, må jeg si at det utrolig lite motiverende å sitte på jobben og kjede seg.Gleder meg til fellesferien er over, sånn at det blir litt liv hernede igjen. Sålangt idag har jeg sett èn eneste kunde, og telefonen har stått helt stille. Vet at det kommer en kunde til i firetida, men det hadde vært fint om han kom før. For da blir det tidlig helg på meg :)Ellers må jeg si at Anita har gitt lite lyd fra seg de siste dagene, tror jeg må ringe henne og høre hva som skjer. Plagsomt stressende disse første ukene etter man har møtt ei jente.Får liksom ikke styrt tankene inn på noe annet, så da går man bare rundt og lurer på hva hun tenker/ønsker.-----------------------------------kl 1300Hangi stakk innom en tur, dagens største lyspunkt kan man feks si. Idag hadde hun med bounty sjokolade og en fanta, hun vet hva jeg liker ihvertfall :)Jeg fiksa hennes punkterte forhjul også fikk vi øst hverandres frustrasjoner over hverandre.Dagen ble litt bedre, om ikke annet.Jeg har hatt EN telefon idag, en fyr som lurte på hva noe kostet. Spennende...-----------------------------------kl 1700På veien hjem idag kjøpte jeg micro, har aldri eid min egen før, så man kan vel kalle det en ny opplevelse. Den er fin, stålfarget og har masse knapper. Tror det blir micromiddag på meg idag, hehe.Ellers skal skallet leveres tilbake til eierene sine ikveld, nå har jeg passet det jævla dyret i tre uker, og det skal bli litt fint å bli kvitt henne. Ikke at hun gjør så mye utav seg, men likevel.Skal også treffe Anita ikveld, hun jobber til halv elleve, så jeg skal troppe opp utenfor jobben hennes og følge henne hjem. :)

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...