Jump to content

Rasch's Blog

Sign in to follow this  
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    408

Min friuke.

Sign in to follow this  
Guest

22 views

Jaja, så var jeg på en ny friuke.. Idag er det fredag, det vil si at jeg har 4 dager igjen av min friuke. Hva skal jeg bruke den til? Vel, hadde tenkt på en hyttetur, paintball og bading. Men nå er det nå en gang slik at jeg bor i Finnmark, så her er det ikke mye fint vær. Ergo, jeg gidder ikke dra på hytta, blir lite bading, men paintball blir det muligens i dag! :) Hva har jeg brukt min friuke til da? Ingen verdens ting. Spilt pc, sittet på forum og vært på besøk hos venner der vi har spist pizza, kjørt runder med bil og sett film. Jaja, dette er min første blogg så jeg er ikke så god til dette enda.. Snakkes! Idag blir det fest! Det gleder jeg meg til!

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...