Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    23
  • comments
    111
  • views
    2147

Jævla flyselskaper

Sign in to follow this  
Guest

72 views

Jeg hater flyselskaper. Inntil i dag hatet jeg bare SAS Braathens, men nå hater jeg flyselskaper generelt. Av frykt for å oppleve det jeg opplevde forrige gang jeg reiste til Stavanger, kjøpte jeg denne gangen billett gjennom Norwegian. Norwegian er et seriøst selskap, tenkte jeg.Men den gang ei. Til flyplassen satt jeg på med zeh family, som skulle til en eller annen hytte langt inne i en eller annen skog. Flyet skulle gå klokka 17:00, og jeg møtte opp på Gardermoen klokka 14:00. TRE timer skulle jeg ha på flyplassen. Det er og blir for mye, men alternativet hadde vært å brukt tre timer på å reise kollektivt, samt en hel del penger jeg ikke har. På veien opp var det en tulling som kjørte opp ved siden av en trailer som kjørte i maks 40 km/t, og holdt selv samme fart. Da vi, etter mye tuting og banning, endelig slapp forbi fikk jeg et glimt av kjerringa, og sa at hun helt sikkert var en nordlending.De tre timene sneglet seg avgårde. Hadde det ikke vært for min elskede General-boks og min enda mer elskede iPod hadde jeg sannsynligvis ikke overlevd. Så ble klokka 16:45. Jeg var overlykkelig over at ventinga endelig skulle ta slutt, men så sjedde det som bare måtte skje - flyet ble utsatt til 17:50. Jeg ble rastløs, og trasket sikkert hele innenlands-avdelinga opp og ned ti ganger. Da fikk jeg øye på kjerringa fra turen opp, som satt og ventet på flyet til Bodø. Jeg hadde rett.Nå sitter jeg her i Stavanger. Herlig å være her, frie tøyler og et hus hvor ingen ser rart på deg hvis du lukter røyk. I morgen er det meldt ikke mindre enn 30 grader, og da skal jeg selvsagt bade på Sola strand, med fly flyvende 10 meter over hodet. Jeg får vel ta med megafon. På lørdag skal kusina mi, som er 18, dra meg med på grillfest. Vi vet alle hvordan det ender. Er du usikker, så er det bare å ta en titt på postene jeg poster i tidsrommet 1-3 på fredags- og lørdagsnetter.Nå får jeg vel sette meg ned med litt jobb, så jeg tjener litt sårt tiltrengte penger. Får kanskje vurdere å spare litt, men det er mye mer gøy å bruke det på masse tull som jeg aldri vil få gleden av senere. Hvis noen forumhorer er i Stavanger og vil finne på noe, så er det bare å sende en melding på 45850186. Please.

Sign in to follow this  


4 Comments


Recommended Comments

Du får sykle neste gang da :D

 

P.S: Flyene over solastranden er ikke så sjenerende som du tror, jeg bor ikke så langt fra der og merker ingenting.

Share this comment


Link to comment
Det var en gang en mann som solgte urinen sin.

 

 

... det var en gang en mann som kjøpte urin.

:hmm:

Kek?

Share this comment


Link to comment

Heyhey, nytt blogginnlegg jo! Greit med lesestoff for en som kjeder seg litt om kveldene... kos deg paa lordag. Ring meg og du faar bank...

 

Hilsen Kristin :)

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...