Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    37
  • comments
    33
  • views
    22959

Spørsmål

Sign in to follow this  
Guest

171 views

Spørsmål ... det er mange ting man kan lure på her i verden. Dessverre har det seg slik at jeg tror jeg har lurt på alt - opptil flere ganger faktisk.De sier at ved å stille spørsmål kommer du langt. Som surrealisten jeg er måtte jeg jo si meg uenig i dette, mer eller mindre på pur faen. Spørsmålene kan du bare drite i, de er bare irriterende uten svarene og det er svarene du skal fokusere på!Jeg liker å stille spørsmål. Jeg stiller meg uttallige spørsmål hver dag og ikke minst hver natt!Jeg skjærte kyllingkjøtt til middagen i går og alle vet at om du tar en nykvesset kniv og kjører den over hånden din, da kuttes det! Menne ... hvorfor? Hva er det som gjør et blad skarpt? Hvorfor kan en skarp gjenstand skjære gjennom noe mer delikat? Jeg satt og funderte på det i går og tenker på hvor skarpt man kan få noe. Kom selvfølgelig ikke fram til noe i og med at jeg er verken kvalifisert eller har tålmodighet nok til å bli kvalifisert til å svare på spørsmålene mine.Det med skarpe knigegger bringer meg også tilbake til noe jeg i noen tilfeller gjør når jeg kjeder meg: jeg stabler ting, for dem til å balansere. Uansett, som regel detter jo det jeg balanserer og jeg begynte å tenke på hvordan jeg kan få det til å balansere. Jeg tror nemlig absolutt alt har et balansepunkt, det er bare det at vi mennesker ikke er nok fintfølelige for å finne det. Jeg vil finne opp en maskin som finner slike punkt.Hvorfor har det seg slik at selv om min mor vet jeg har kraftige søvnproblemer (her kommer faktisk spørsmålene inn igjen, forklarer om litt!) vekker hun meg fortsatt når jeg sover selv om det er ferie? Burde ikke jeg få ta igjen så mye søvn som mulig? De siste 3 nettene har jeg sovet mellom 3 til 5 timer hver av dem. Hei, jeg er våken nå.. sier jo litt i og med at jeg la meg kl 09:et eller annet i går for så å stå opp kl 12:00 igjen. Jeg er trøtt.Nå kan jeg forkare det jeg tror er en av grunnene til søvnproblemene mine. Jeg tenker. Jeg stiller spørsmål. Jeg tenker mye og stiller veldig mange spørsmål. Jeg elsker bussturer for meg selv uten en person ved min side. Da kan jeg tenke uforstyrret. Etter dursjen bruker jeg å sette meg på dasslokket for å lufttørke mens jeg tenker. Om natten, da jeg egentlig burde sove, tenker jeg.Jeg tenker på alt fra e=mc i andre til hvorfor kniver skjærer til hvordan jeg skal lage min neste skoleoppgave/framføre neste framføring. Mitt hode hviler skjeldent. Kanskje derfor jeg liker å spille? Ikke tenke på noe annet enn spillet. Eneste tankene som svever rundt er hvordan knuse motstanderen. Det kaller jeg avslapning.Men, om jeg skal sove kan jeg ikke spille ... da sover jeg jo ikke. Kommer det en tanke i hodet mitt er jeg som regel fooked og ligger å tenker på ting i flere timer. Easy way out er jo å dope meg ned, altså sovepiller. No way! Jeg vil ha hjernekapasitet på topp men ingen tanker.Jeg trenger en avledning. Jeg har tenkt litt (hah, igjen!) på hva som kan fugnere som en avledning i senga. Om natten. Tenk koffert, så snur du tankegangen men holder idéen. En kjæreste. Det ville vært perfekt. Det å bare holde rundt hverandre å sove er en ypperlig avledning. Dessverre er jeg fortsatt rimelig sjenert og kresen på fronten, men jeg lærer.Jeg får utløp for min kreative og humoristiske del ved å være på skola (9timer med folk som meg hver dag) og venner. Jeg får utløp for min aggresjon og trang til å ødelegge ved å spille. Men. Dette er et stort men, faktisk et viktig et. Mine mest intime deler får jeg ikke utløp for ... ser på tankene mine som ganske innviklet og intime. Liker ikke å diskutere dem blandt venner. Skal til Oslo igjen i sommer. Var der i påska, en av mine mest behagelige netter... you get my drift?Planlegger å ta igjen mye tapt søvn.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...