Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    13
  • comments
    28
  • views
    16245

Introduksjon

Sign in to follow this  
Guest

142 views

Heisann alle små forumbanditter!Etter litt påvirkning fra vår alles kjære André, bedre kjent som @kd, skal jeg nå starte mitt eget lille hjørne her på forumet. Er jo alltid koselig å ta i bruk nye funksjoner. Jeg vil antakelig fortelle mest om hva som skjer i Kenneth's verden for tiden. Så det blir vel stort sett interessant for alle mine fans og tilhengere. Resten finner vel ikke dette så morsomt.Jeg har gjennom tiden her på forumet, faktisk to år nå, blitt vant med å bruke smileys. Jeg synes smiley's er en fin måte å underbygge hvilken tone du "sier" inlegget ditt i. Men så sier André så fint:

I tillegg vil jeg oppfordre alle til å ikke bruke smilies. Smilefjes har rett og slett ingen ting å gjøre i en blogg! Klarer du ikke å uttrykke følelsene og tankene dine uten å måtte bruke animerte illustrasjoner, så synes jeg at du kan ta barneskolen om igjen.
Med tanke på at jeg trives godt på den fine skolen vår for tiden er ikke barneskolen det stedet jeg ønsker meg nå. Derfor skal jeg prøve å føre denne "no-smiley"-linjen, men skal ikke love noe.Jeg merker at det er ganske befriende å skrive slik blogg, for man kan faktisk skrive hva som helst. I motsetning til skoleoppgaver eller andre artikler. Kanskje føler jeg en dag for å skrive et sterkt politisk innlegg. Neste dag er det kanskje en hyllest til en fotballkamp...De som tar seg bryet med å lese denne meningsløse, men dog interessante bloggen skal få lov til å bli litt mere kjent med meg, og ikke minst; min verden.Hail the new technology! -Hail the blogg!
Sign in to follow this  


2 Comments


Recommended Comments

×
×
  • Create New...