Gå til innhold

Tottenham Hotspur - Diskusjonstråd


InsertNumLock

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Alex Ferguson var trofeløs de fem første sesongene han også. Vår tid skal komme! COYS!

Hadde vel vunnet FA-cup, Cupvinnercup og Supercup før det var gått 5 år... Men måtte vente nesten 7 på første ligaseier.

 

 

Jo'a. Han tok over United 6. november 1986 og tok sin første tittel (FA Cup) i omkampen mot C.Palace, som gikk 17. mai 1990. Så 3,5 år, før den første. Var litt kjapp på fakta og matematikken der. Men poenget tok du. ;P

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Siste sesong på WHL er unnagjort. Sesongens beste hjemmelag med grei margin. Synd resultatene borte ikke har vært på samme nivå.

 

Tottenham 19 17 2 0 47 9 +38 53

 

Kane med Tottenhams siste mål på WHL, men Vertonghen ville ha et ord med i saken og fikk det siste i historien med assist av Rooney.

Endret av Sexylubb1
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Veldig glad for at jeg fikk oppleve White Hart Lane før rivningen som finner sted etter denne sesongen. Har fått mange fantastiske fotballopplevelser derfra gjennom TV-skjermen også, kanskje spesielt pga. det utrolige keitete tv-oppsettet grunnet stadionets struktur.

 

Herlig at det ble kronet med en 2-1 seier over Manchester United også, og krysser fingrene for mange nye fantastiske opplevelser når det nye stadionet står klart om to år!

 

 

 

....Nå får dere ha meg unnskyldt mens jeg gråter en liten skvett..

Endret av Snurreleif
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Så, én kamp igjen av sesongen ... og for en sesong! Må stadig klype meg i arma for å sjekke at det ikke bare er en drøm. Sykt å tenke på at hadde det ikke vært for Kante kunne vi fort vært seriemestre to år på rad ... menmen, det er alltid et men ;)

 

Hvem mener dere er sesongens spiller? Veldig mange å ta av: Lloris som har vært en strålende kaptein og nesten tok Golden Glove, Toby og Jan som har sørget for ligaens beste forsvar, Dier som har vært enormt stabil både i forsvar og på midtbanen. Eller hva med Dembele som alltid holder ballen i laget og som det vel knapt finnes en spiller i verden som han kan erstattes med? Wanyama, vår general, må nok nevnes blant de aller beste i PL denne sesongen.

 

I angrep er det så mye å ta av at jeg får fnatt: Son og Alli som begge har bidratt enormt med sine 20+ mål hver.

 

Til sist; de to det står mellom for min del:

 

Eriksen, hovmesteren. Han er utrolig viktig i oppbyggingen av vårt angrepsspill, han løper mer enn alle i PL og er konstant tilgjengelig i tillegg til å være en viktig brikke defensivt. Med sine krempasninger og viktige dødballer har han bidratt med flest mål og assists av våre midtbanespillere. Hadde en litt treg start men har vært i en egen klasse i år.

 

Kane. Vår egen. Trass i at han mistet de tre første månedene av sesongen vinner han antageligvis toppscorertittelen. Nesten ett mål i snitt pr kamp er smått utrolig og faktisk på nivå med Ronaldo og Messi!

 

Hvis jeg må velge en må det bli den spilleren jeg mener er uerstattelig. Det er vanskelig men jeg lander nok på Kane.

Endret av Solaar
Lenke til kommentar

Jeg har dessverre ikke sett så mange kamper i år, men Wanyama har overrasket meg mest. Han er ikke en erstatning for Dembele når han er ute, men han har gjort gode forsøk og tilsynelatende utviklet spillet sitt siden Southampton-dagene. Davies har og vært en god erstatning for Rose. Jeg har alltid vært svak for Eriksen og.

 

Men savnet av Kane merkes, spesielt på høsten. Laget fungerte bedre uten han i vår, men han har gjort så mange "rekorder" i årets sesong at det er vanskelig å ikke velge han. One of our own.

 

Kan jo snu på spørsmålet. Har noen vært svake i år egentlig? Hvem er årets svakeste av de som har vært rimelig faste?

Lenke til kommentar

Så, én kamp igjen av sesongen ... og for en sesong! Må stadig klype meg i arma for å sjekke at det ikke bare er en drøm. Sykt å tenke på at hadde det ikke vært for Kante West Ham kunne vi fort vært seriemestre to år på rad ... menmen, det er alltid et men ;)

:dremel:

 

Grattis med en flott sesong igjen. Spurs er den beste drevne klubben i England by far. Må innrømme sånt jeg også. Veldig morsomt lag dere har bygget opp med smarte signeringer. I mine øyne var Spurs best i begge de to foregående årene, men Leicester og Chelsea hadde mer flyt.

 

Sa før sesongen at Eriksen var deres beste spiller, men Kane fortsetter å motbevise meg gang etter gang. Han var best i år. Også imponert av Wanyama, som jeg trodde skulle være mer backup bak Dier og Dembele.

 

Men den viktigste er jo mannen bak det hele, Pochettino. Det sterkeste med Spurs er at det så og si ikke finnes et svakt ledd. Nå som Son fikk ut potensialet sitt i år er det ingen i starting XI som ikke er sterk nok for et topp 6 lag.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...