Jump to content
Sign in to follow this  
mcgroven

Feature: Slik blir spill i år 2020

Recommended Posts

jeg er uenig, og håper ikke dette skjer.
nå til dags er en konsoll nesten det samme som en pc
for meg virker det mer som konsollene (konsollen) vill bli hovedplattform for spill, de kan også laste ned spill og bruke samme filosofi som en pc. bare mye mye letter uten mye knot og oppgraderinger.

det han sier er jo døden for hardcore spillere, og inn med casual hjernedøde spill som varer i hundre år

nå virker det som konsollene vill bli fremtiden for spill,

Share this post


Link to post
Annonse
Kan du gi meg en god grunn til å bytte ut PCen, som i alle år, har vært en genial spillemaskin, med en konsoll som gjør nøyaktig samme jobben, med langt mindre funksjoner?

Share this post


Link to post
[quote name='Slimda' post='11826509' date='20/08-2008 : 18:40']Må innrømme at jeg ikke har sett noen annen fremtid enn den han forklarer akkurat der.[/quote]
enig.

en kabel og en konsoll er alt som trengs for å spille "TV-spill" på PC-en.

her heller ikke noe serlig i mot dette. ville mye heller hatt en stue-pc med konsoll enn en ps/xbox/nintendo.

det jeg ikke liker er dette med er betaling over lengre tid. jeg syntes heller noen burede lagen en [i]sikkelig[/i] (torrent)nedlastings side av spill. man kan kjøpe en img. fil kjøre denne gjennom et program eller brenne ut på cd.

for å brenne ut kunne man kansje krve en kode(som ved instalering). om man skal brenne ut mer enn en cd/dvd, må man kjøpe en ny kode(til samme pris som spillet).

for å gjøre det vanskligere for pirater kan man fks. kreve at man registrer spillet og koden for å kunne spille.

jeg ser for mag at man går inn på en nettside og får valget om å enten bestille spillet eller å laste ned en img. fil.

edit: det samme kan gjøres med filmer. men da at man laster ned filmen og må registrere den på din pc for å kunne se den. og evt. få en kode for å brenne ut et eksemplar av hver film.
det er det jeg ønsker. at slik ikke eksisterer allerede er egentlig litt rart.

å intigrere mulighet for å bruke en konsoll i PC spil burde ikke være vanskelig. det finnes kansje allerede(?), men det er vel heller få spill som ståtter dette. Edited by 2ball(s)

Share this post


Link to post
må jeg det?
konsoller har mye mindre piratkopiering, bra for utviklere.
jeg synes det er mye mer behaglig å spille i sofaen, letter sette inn en cd å spill, billigere, ikke oppgradere hele tide,
ikke stor grafisk forskjell fra pc, mer nyskapning

konsoll er lagd for spilling, det er ikke en pc.

MS har jo snakket om at mulig neste box blir kunn nedlastning av spill og filmer.
det virker letter og en bedre måte. Edited by NIrD

Share this post


Link to post
[quote name='2ball(s)' post='11826619' date='20/08-2008 : 18:59']for å brenne ut kunne man kansje krve en kode(som ved instalering). om man skal brenne ut mer enn en cd/dvd, må man kjøpe en ny kode(til samme pris som spillet).

for å gjøre det vanskligere for pirater kan man fks. kreve at man registrer spillet og koden for å kunne spille.

jeg ser for mag at man går inn på en nettside og får valget om å enten bestille spillet eller å laste ned en img. fil.

edit: det samme kan gjøres med filmer. men da at man laster ned filmen og må registrere den på din pc for å kunne se den. og evt. få en kode for å brenne ut et eksemplar av hver film.
det er det jeg ønsker. at slik ikke eksisterer allerede er egentlig litt rart.[/quote]

Dette er jo [i]nesten[/i] det samme systemet som at et spill krever serial for å spille. Uannsett kommer de kodene til å knekkes av pirater, og legges tilgjenlig andre steder. Og sånn at det kun kan registreres på "din" PC skaper bare problemer for de som kjøper spillet/filmer, for pirater vil finne en løsning på det og folk som har kjøpt det må ty til pirat løsninger for å spille/se filmer på andre pcer Edited by MrLG

Share this post


Link to post
[quote name='NIrD' post='11826651' date='20/08-2008 : 19:03']konsoll er lagd for spilling, det er ikke en pc.[/quote]
Virkelig? En PC er ikke laget for spilling? Kan du da fortelle meg en av de største fremdrivere av PC-kapasiteter og PC-kraft? Dataspill? Kanskje det ja... Om en PC skulle bare blitt brukt til Word og slikt, hadde vi klart oss fint med Windows 3.11, om ikke DOS.

*edit*

Og ang. sitte i sofaen og spille. Det gjør jeg hver en dag. Ligger og spiller alle mulige slags spill. Det er [b]ingen[/b] problem å skaffe seg en kontroller til spillene sine. Jeg koser meg med Super Nintendo-spill for tiden, med en super nintendo-kontroller. På PCen. Null prob. Edited by Slimda

Share this post


Link to post
du skjønner hva jeg mener, hovedsaklig er ikke en pc designet for kun gaming, det er en konsoll.

jeg ser for meg noe av det samme som han mener bare at det er konsollene som blir, PC blir borte som hoved gaming plattform.
og at man laster ned spill.

jeg liker ikke dette med er betaling over lengre tid.
heller at man plugger inn konsollen på nett kjøper ett spill, laster ned, spiller. Edited by NIrD

Share this post


Link to post
Sony har jo en fantastisk mulighet til å lage PS4/5 innebygd i TVene sine... På tide å gjøre TVene litt mer funksjonell enn å bare vise bilder. Om teknologien tillater det kan jo det bare være å kjøpe PS4 formet som ett (noe stort) brett å skyve inn i TV-siden, som en RAM-brikke.

Stor flate, økt funksjonalitet, plassbesparende og muligens TV-dominans.

Ønsketenkning? Mulig.

Share this post


Link to post
En PC kan gjøre alt, en konsoll kan bare spille og vise film.

Si meg, hvorfor skal jeg kjøpe en konsoll, når jeg kan kjøpe en PC? PCen gjør alt, og mer. OG jeg kan selv reparere og konfigurere PCen min uten problem. Konsollen, derimot, kan ikke du røre uten at ting går opp i røyk, vanligvis.

Share this post


Link to post
[quote name='Slimda' post='11826722' date='20/08-2008 : 19:10']En PC kan gjøre alt, en konsoll kan bare spille og vise film.

Si meg, hvorfor skal jeg kjøpe en konsoll, når jeg kan kjøpe en PC? PCen gjør alt, og mer. OG jeg kan selv reparere og konfigurere PCen min uten problem. Konsollen, derimot, kan ikke du røre uten at ting går opp i røyk, vanligvis.[/quote]

vi snakker om SPILL ikke alt annet.

Share this post


Link to post
[quote name='Slimda' post='11826668' date='20/08-2008 : 19:04']Og ang. sitte i sofaen og spille. Det gjør jeg hver en dag. Ligger og spiller alle mulige slags spill. Det er [b]ingen[/b] problem å skaffe seg en kontroller til spillene sine. Jeg koser meg med Super Nintendo-spill for tiden, med en super nintendo-kontroller. På PCen. Null prob.[/quote]
Haha. Ligger du i sofaen med en super nintendo-kontroller og spiller på PC-en? Må ha sofaen ganske nærme hvis du skal klare å se noe...

Share this post


Link to post
Interessant lesning, dog litt mye "jeg kan garantere dere at det er sånn det blir, bare se på ...".

Håper og tror han tar feil når det gjelder konsoller fremover. Totalt monopol for PC-fronten? Virker rimelig urealistisk.

Share this post


Link to post
Konsoll forsvinne`?

Ok, kan ikke nekte for at det er mulig


Innen tolv år?

Jobbet du som vasker i microsoft?, nei jeg mener ingen ting galt med det men jeg tviler på det ytterste at konsoll uansett vil forsvinne så kjapt.

Nintendo har suksess?


Er ikke en nintendo en konsoll? Dessuten så kan du måle suksessen i kroner og ører og da trur jeg sony og microsoft har nokk til sukker i grøten.Slik blir spill i år 2020?

Skift til noe mer som dette: Her er hva en [u]Trur[/u] skjer om 12 år


Og grafikk er ikke nokk lengre? Det som har heftigst grafikk er faktisk pc, så der dreit han seg. Konsoll kan også omformere fokus i sine spill, muligens også mye kjappere enn pc greier det.


Ikke prøv og spå fremtiden, huff og huff

Share this post


Link to post
[quote name='Kakofoni' post='11826797' date='20/08-2008 : 19:20']Vil lagre denne artikkelen og lese den i 2020 på et vis[url="http://www.vedal.net/blogg/wp-content/internett_flopp11.jpg"].[/url][/quote]


Genialt!

Share this post


Link to post
Denne artikkelen ble omtrent like seriøs som en jeg så i illustrert vitenskap for noen år siden, hvor det ble skildret fremmtidsblekkspruter som gikk på landejorda.

Jeg kan ikke se at fremtiden kommer til å bli mindre komplisert enn nåtiden på området. Spesielt når folk til og med krangler om det akkurat her. Både Sony og MS har jo vist at konsollene ikke trenger å stå tilbake for pcer.
Folk liker forskjellige ting... fordi folk er forskjellige.

Eksempelvis har vi kommet til det punktet hvor mobilen smelter sammen med både kameraet, kalenderen, mp3-spilleren, gps-en, radioen osv... Men ingen av disse har forsvunnet likevel.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...