Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Worklog/Showcase: Vår første bolig


Anbefalte innlegg

Ble nå litt lys, fornøyd jeg.

 

674403.jpeg

 

I dag har jeg malt under karnappen og under altanen.

 

674404.jpeg

 

Under altanen greide jeg å ta et "før-bilde" også.

 

674406.jpeg

 

Grunnet nøye prosjektering og planlegging, gikk jeg tom for maling, lett irriterende.

 

674408.jpeg

 

Får tak i mer maling og hiver på enten ett eller to strøk til så snart jeg får mulighet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De er 12v, 35w. Ikke led. Dette er SG sine spotter og når jeg kjøpte de var ikke led så aktuelt som nå, så vanlige spotpærer fulgte med. Såvidt jeg vet, finnes det vel ikke et altfor stort utvalg i 12v led-pærer, om noen i det hele tatt. I følge SG, jobber bl.a Osram med å utvikle led-pærer til 12v, blir spennende å se om det kommer i nærmeste framtid.

 

Spottene blir forresten forsynt av en Tridonic One4All trafo, touchdim.

Lenke til kommentar

Idag har det vært dårlig malevær, så jeg har vært en tur på Ikea. Som vanlig kom jeg hjem med mer enn jeg hadde på listen, men det gjør da ingenting når resultatet blir bra. Fortsetter denne trenden, er det vel bare snakk om tid før jeg drikker vin og spiser kjeks med ost. (Med andre ord, jeg har handlet blomster. Igjen.)

 

674982.jpeg

 

Jeg har også slengt meg på Bonsai-bølgen, blir spennende å se om jeg får dette til.

 

674984.jpeg

Lenke til kommentar

Siden sist har jeg malt ferdig under karnappen og under terrassen. Idag har jeg malt rekkverket som tydeligvis trenger et strøk til. (Jeg har i tilegg innsett at jeg burde hatt noe annet enn et mobilkamera å dokumentere arbeidet med. )

 

680464.jpeg

 

Edit:

 

680658.jpeg

 

Forsøk på fuging nr to. :)

Endret av Billy Bob
Lenke til kommentar

Kjekt å komme hjem fra arbeid å se at min far har vært på besøk, lister på plass rundt vinduer og dører.

 

681003.jpeg

 

681002.jpeg

 

Må få slengt på et strøk med maling på de. Ellers skal det sies at jeg ikke er klar for fagprøve i fuging ennå, så må ta fugen som tidligere nevnt en tredje gang.

Lenke til kommentar

Grunnet retningslinjer kan ikke denne tråden stenges, så jeg kommer herved med denne informasjonen som skulle stå som en quote om jeg skulle stengt tråden.

 

"Jeg vil herved dessverre legge denne tråden død. Pga et samlivsbrudd er huset blitt advokatmat og jeg kommer ikke til å gjøre noe mer med det før saken er løst. Om saken ender dårlig, blir det ikke gjort noe mer på huset i det hele tatt og da ser jeg ingen vits i denne tråden lenger. Jeg håper folk som har fulgt med denne tråden har fått noe positivt ut av den og jeg vil takke alle som har fulgt med enten som leser og/eller kommentator. Mvh Rune"

 

Hvis det er noe uklart, håper jeg vi kan ta informasjon over pm og ikke i denne tråden.

 

Rune

Lenke til kommentar

Tråden stenges herved etter ønske fra trådstarter. Den vil selvfølgelig åpnes igjen dersom trådstarter senere skulle ønske dette. Ønsker lykke til med advokatmatsaken.

 

EDIT: Send meg gjerne en PM som forklarer hvorfor tråden ikke kan stenges. Om en annen mod har avgjort dette så må jeg evt ta det opp internt, muligens åpne tråden igjen.

Endret av Alastor
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...