Gå til innhold

Newcastle United Football Club


oddi_loff

Anbefalte innlegg

Bare å ta av seg hatten for det kollektivet Howe har bygd i løpet av relativt kort tid. Dårlig første omgang, mye bedre andre. 

 

Også er det veldig godt å høre at kommentatorene kommer med velfortjente stikk i retning Steve Bruce, selv om de burde vært tøffe nok til å komme med de stikkene da han var manager.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Utrolig hva man får til med litt økonomisk doping. 

Det er en skikkelig snodig følelse. Supporter siden 1996, gudene skal vite at det har vært lenge mellom hver opptur, og nå som det endelig ser ut til å gå veien på banen så kunne jeg ikke gitt mer faen. Jeg ser resultatene nå og trekker på skuldrene. Meh. Ønsker prosjekt Saudi nord og ned. 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Stor respekt til deg for det. Det er trist. Jeg håper at det som har kommet frem og skjedd med Abramovitsj i Chelsea kan bidra til enda mer oppmerksomhet på disse grusomme eierne, og risikoen ved å tillate dem.

Men jeg holder ikke helt pusten, reaksjonene fra store deler av lokale Newcastle-supportere ved overtagelsen var ganske nedslående. Det samme med Chelsea-supporterne som sang om Abramovitsj under ett minutts stillhet for ofrene for krigen, og under kampen i går - til tross for at britiske myndigheter har slått fast at han støtter Putin.

Man har en lang vei å gå.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Utrolig å se at Newcastle per nå kjemper om en topp-10 plassering. Går nok ikke, for jeg greier ikke å se at Newcastle tar mer enn 6 poeng på de 5 siste, men man må jo bare applaudere forsøket lell.

 

Matt Targett er faen meg solid. Veldig lite flashy og spennende, men solid som bare pokker. Knakende god defensivt og ok+ offensivt.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Det har vært klasseforskjell på lagene så langt. Newcastle stråler med ball, og de ser utrolig komfortable ut med å styre kampen, og selvtilliten ser ut til å være på topp sånn de spiller og behandler ballen. Et par ganger hvor midtbanen er nærmest fraværende da Arsenal spille seg gjennom, men ellers har det sett ekstremt bra ut. Men det at de ikke skaper større sjanser og får noe ut av omgangen, kan fort straffe seg. Arsenal er neppe like ræva i andre omgang.

 

Helt fantastisk stemning på tribunen før kamp. Rett og slett helt rått!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...