Gå til innhold

Newcastle United Football Club


oddi_loff

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Først - en kjempebra nyhet at Josh Cavallo har kommet ut som homofil. Han er den eneste aktive åpne spilleren som har gjort det, og spiller i Australia. En nyhet sikkert mange har fått med seg nå. Forhåpentligvis kan han bane vei for andre.

Så er det veldig bra at Newcastle hyller dette utad med en tweet.

Men... det er likevel smått absurd å se dette når de eies av en nasjon med dødsstraff og tortur for homofili. Som ikke bare praktiserer det, men promoterer det.

Josh Cavallo kunne blitt pisket, slått, kjemisk kastrert, torturert, fengslet og drept om han bodde i Saudi-Arabia. Av de samme folka som eier Newcastle United.

Det er masse kommentarer under tweeten fra brukere med saudiske flagg som er mildt sagt helt jævlige rettet mot homofile. Både fra tilsynelatende engelske brukere og saudiske. Jeg synes det er fælt, men det er bare enda et tegn på at sportswashing fungerer så altfor godt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg er fremdeles ikke overbevist om at Eddie Howe er rett mann for å redde det synkende skipet Steve Bruce etterlot seg, men gud for en oppgradering lell, Både på banen og i intervjuer. Laget som blir sendt ut på banen ser ut som de har blitt coachet og fått en plan de skal utføre, i tillegg til at de allerede har mer identitet spillemessig.

Howe har vel også snart fått mer ut av både Lewis og Joelinton, enn hva Steve Bruce gjorde i løpet av sin tid her. Komisk!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

God kamp i går, men skader på både ASM og Wilson i det man går inn i et lettere kampprogram suger virkelig Everton, Soton, Watford og Leeds kunne fort resultert i 10-12 poeng med ASM og Wilson i form, men er nok heldig om det blir mer enn 4 poeng nå. Veldig kjipt.

 

Kult med Joelinton btw. Har jo vært som en ny spiller fra dag en under Eddie Howe, og blir bare bedre og bedre for hver kamp. Var helt sjef på midten i går. At Steve Bruce nesten ikke har greid å få noe som helst positivt ut av denne mannen på 70-ish kamper er jo faktisk helt utrolig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...