Gå til innhold

Newcastle United Football Club


oddi_loff

Anbefalte innlegg

Dette er et forum for Newcastle supportere og andre intresserte og her kan vi diskutere alt om Newcastle.

 

Litt info om Newcastle

 

Navn: Newcastle United Football Club

Opprettet: 1892

Hjemmebane: St James’ Park (52 193)

Hovedsponsor: Northern Rock

Ble AS: 1908/09

Direktør: Chris Mort

Eier: Mike Ashley

Hjemmedrakt: Svart og hvit stripete skjorte og svarte shorts.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I gårdagens kamp mot Mallorca viste Newcastle ingen fremgang fra sist sesong. Skal da også sies at man ikke startet med et særlig sterkt lag: Harper (Forster 58), Edgar, Taylor, Cacapa, Enrique, Bassong, Geremi, Guthrie (Donaldson 69), Milner, Smith, Duff.

Var en del feilpassninger bak og ingen fremdrift i det offensive. Duff var vel den eneste som prøvde litt, og Milner satte seg fast på venstre ving gang etter gang.

Håper virkelig Gutierrez, N'Zogbia, Owen og Martins kan vise seg i de neste treningskampene før vi entrer Premier League åpningen mot Man U. (kunne vel ikke fått verre åpningskamp

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Newcastle åpnet sesongen med 1-1 mot Manchester United på Old Trafford.

 

Et glimrende resultat for Kevin Keegan, som virker å ha fått vesentlig mer struktur på laget sitt i forhold til forrige sesong. Gutierrez, den nyinnkjøpte, er meget spennende, og var en konstant trussel. Han ser klønete ut, men uten tvil en mann som vil styrke N'Castle! Er ingen tvil om at laget har potensiale til en topp 6-7, noe jeg tror de klarer.

Lenke til kommentar

Dette laget har faktisk en mulighet for en topp 7 plassering, men stallen er for øyeblikket alt for tynn. Med skade på enten Taylor, Cacapa, Beye, Martins, Jonas, eller noen av de på sentralmidtbanen, så er vi fryktelig utsatt. backupen bak taylor og colocini er forr tynn. Høyreback med geremi som backup er ok, men ikke ideelt for 6-7plass. Owen vil være skadet i minst 15 kamper denne sesongen, som vanlig. Barton spiller ikke før etter jul pga fengsel, karantener osv. Vi har vært forfulgt av skader de siste sesongene, og jeg kan ikke se bort fra at dette skjer denne sesongen også. Pre-season var preget av skader. Så hvis det ikke kommer en del spillere inn den siste uken, så frykter jeg en plass midt på tabellen også dette året... Men jeg gleder meg til å bli positivt overasket...

Lenke til kommentar

Har en veldig tynn stall for øyeblikket ja. Synes likevel at den toppede startellveren er veldig god, bare synd at Newcastle nesten alltid vil ha en skadeforbannelse over seg. Men trenger absolutt noen forsterkinger før vinduet stenger nå.

Synd med kampen idag, hadde nesten ingenting å stille opp med. Veldig bra Given er i godt gammelt slag! :)

Lenke til kommentar

Jeg quoter meg selv fra en annen tråd.

 

Hva faen er poenget med Keegan sin sutring over Nasris takling på Barton?

 

Det var hevn, det var ikke stygt og Nasri fikk gult kort. Selvfølgelig er det ikke rødt kort. Han driver også å snakker om hvordan Barton sin takling ikke var stygg, men heller en god takling. Jeg skal være enig i at han treffer ballen, men han hever beinet, han viser knotter og han stikker ut albuen. I tillegg oppfører han seg som en idiot etter taklingen. Han fikk akkurat hva han fortjente.

 

 

Hva synes egentlig dere? :D

Lenke til kommentar

Sitter og trykker F5 på Newcastle's side på teamtalk.com nå. Dagen så langt er en spanjol og en uruguayaner jeg aldri hadde hørt om før ... Menmen, hadde jo ikke hørt om Jonas heller, og han har jo vært helt kåånge. Hadde helst sett Gomis istedenfor denne Xisco, though. Og Skjelbreid hadde vært kos.

Endret av DurinVIII
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...