Gå til innhold

Brukere du ønsker som brukermoderatorer


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Vi har som kjent brukermoderatorer (klikk for informasjon) som er en uvurderlig resurs når det kommer til å opprettholde kvalitet og orden på forumet. Internt så har moderatorer mulighet til å gi beskjed om brukere man mener egner seg godt som brukermoderator. I denne tråden er det brukere selv som vil få anledning til å nevne brukere man mener har utmerket seg.

 

Det bør være saklige og konstruktive grunner som oppgis, ikke bruk denne tråden til useriøse forslag. Det er også viktig at man begrunner hvorfor noen egner seg som brukermoderator og ikke bare slenger ut ubegrunnede forslag :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Kan dere venneligst asap zulu se til å headhunte en dedikert moderator til PRS-delen av forumet? Og hvis jeg fikk ønskedrømme meg en, så er kjetil02 den mest perfekte. Kan være at han ikke har lang nok fartstid, men likevel synes jeg han ved sine tilsvar viser akkurat den grad av vidd og fornuft som kreves i den delen av forumet.

 

Deres med den vanlige innsikt

 

PencilCase

Lenke til kommentar

Hva med Eplefe? Aktiv i både seksualitet og OT, områder som har vist seg å trenge moderering. Hun har mye kunnskap, og besvarer spørsmål på en seriøs måte. Hun har fått opp en nyttig og informativ sticky i seksualitet. Hun virker generelt som en person som kunne egnet seg som moderator. Og hun blir gammel nok for jobben i morgen.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Thendrup er en etter min mening godt kompetent bruker som balanserer fornuft og humor i passe porsjoner, derfor synes jeg at han bør vurderes som moderator, og da helst dedikert i PRS-delen.

 

:cool:

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147
L4r5 virker bra som en moderator. Han har konstruktive poster, er saklig, aktiv og høflig. For å ikke nevne at han har lang erfaring på disse kanter. Han er av typen jeg kunne trodd var moderator bare ved å lese innleggene.

Enig.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...