Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Lurer på egentlig på noe av det samme selv, la oss si, 100 bounties, så 100 rifts og så 100 grifts? Er grifts noe vits når du har levlet opp alle gems(bortsett fra rankingen selfølgelig)?

 

Hvilken torment er mest effektiv når det kommer til å grinde etter gear? Klarer meg i solo T5 nå - men det tar MYE lengere tid enn T3 - som jeg bare kan suse igjennom uten noen problemer.

 

Her ser dere gear og lignende (ikke store greiene, startet på denne på mandagen :tease: )

 

T5? Tror du er gal jeg. Med damagen din bør du kjøre T1-2. Jeg har 1.8m elite DPS og kan kjøre T5 solo. Med 500k elite DPS vil du bare stå å stange i alle mobs og kaste bort masse tid.

 

Prio for deg nå bør være å ta rifts på det nivået der det går høvelig raskt. Beste er å kjøre i party med andre, enten friends eller public T1 først. Enchant strength på boots, bracer og hjelm + få socket i våpenet ditt så er du lett oppe på T2-3 dmg messig. Crusaderen kommer seg normalt gansker raskt opp mot T4-5 pga. akkarat og mye toughness.

 

Bounties er det ingen vits å ta før du har sets du nærmer deg complete på. Når du f.eks har 4 eller 5 akkhan pieces kan du begynne å kjøre bounties. Man må ikke være på T6 for å ta bounties. T3-4 går fint det og (60-70% chance for legendary i cache).

 

Samme med greater rifts. Nå som du allerede har fyllt opp alle slots med legendaries får du raskere bygd opp blood shards i 4p party rifts på det torment nivået som passer (clearspeed på under 5 min). Ikke kjør full clears, enten close eller leave game etter rift guardian for å maksimere blood shards pr. time. Eneste andre alternativet er hvis du tilfeldigvis har mange trial keystones og foretrekker solo over public. Da kan du åpne mange trials og TPe ut (bare gå til kanten på mappet og trykk T) for lvl 1 key, kjøre lvl 1 uten å slow rolle og bare ta neste key som sikkert blir 6-8 ut fra statsa dine og deretter kjøre alle de neste lvlene når du har brukt opp alle trial og lvl 1 keyene. Deretter spare høyere keys du får inntil du blir sterk nok til å ta de. En GR skal gjøres ferdig på 5-6 min, maks for at det skal være effektivt. Samme med vanlige rifts.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Samme her. Tror jeg var para 500 da jeg hadde det nødvendige for jade med rorg i forrige sesong.

Økt drop rate denne sesongen tro?

 

Samme droprate på jade såvidt jeg kan se. Men RNG er RNG. Husker jeg leste et sted at akkhan boots eller pants, husker ikke, krevde ca. 2500 shards statistisk sett. Jeg måtte over 15.000 for å få dem forrige season. Jeg hadde flaks hos kadala nå med 4 pieces innen plvl 50, de siste to via drop. Fikk dog ikke brukt jade noe særlig før plvl 130 fordi jeg måtte farme så jævlig for å få en shitty rorg.

 

Driten nå er at jeg har for lite CDR til å få noe ut av jade buildet utover T4-5, spesielt siden jeg har fått 3 Quetzalcoatl, alle uten hverken socket eller crit. Har uansett mer lyst til å prøve Carnevil buildet siden jeg fant en brukbar dagger of darts her om dagen, men har fått samtlige WD hjelmer unntatt den til nå... Også mangler jeg Zuni mojo og boots.

Lenke til kommentar

Noen tips til min DH? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Luwin-2915/hero/54862300

 

Klarer T1 ganske greit. Burde kanskje kjøre T2? Synes jeg har stagnert litt. Finner liksom ingen upgrades. Alle ringer jeg finner er dritt. Gambler og gambler for skuldre hos Kadala, men får nada. Ingen legs på 1500ish shards. Bruker alle pengene jeg får på å oppgradere gems, derav hoarder gem.

 

Er ikke så fan av builden, da spesielt bolas. Kjip skill. Kan jeg bytte den ut med en annen generator uten å gimpe meg?

 

Cluster Arrow vs Multishot?

 

Preperation vs Vengeance?

 

Passives?

 

Litt usikker på om jeg skal gå for Cold eller Physical etterhvert. Leser at siste gjør mest damage, mens Cold nok er bedre i gruppe pga cc?

 

Legendary gems? Tenker Bane of the Powerful, Trapped gemen og så noe random. Zeis Stone of Vengeance? Ser at mange bruker Taeguk, men for å få maks ut av den må man jo stå og skyte i veggen til den er maxet. Det tviler jeg på at jeg gidder.

 

Regner med at hvis jeg får en Marauders til så øker DPSen min en del fordi jeg får alle pets.

 

Umiddelbar plan:

 

1. Farme Malthael for Reaper's Wraps plan

2. Bruke blood shards på skuldre

3. Rolle crit på hjelm over Chakram dmg

4. Rolle crit dmg på hansker over ias (?)

5. Rolle bort granade dmg på belte til ??? (bolas evt annen primary eller armor?)

6. Rolle høyere crit dmg på amulet

 

Problemet med rerolls er at jeg ikke har mats, men det kommer etterhvert.

 

Er IAS noe bra for DH egentlig?

Lenke til kommentar

1. Farme Malthael for Reaper's Wraps plan

2. Bruke blood shards på skuldre

3. Rolle crit på hjelm over Chakram dmg

4. Rolle crit dmg på hansker over ias (?)

5. Rolle bort granade dmg på belte til ??? (bolas evt annen primary eller armor?)

6. Rolle høyere crit dmg på amulet

 

Problemet med rerolls er at jeg ikke har mats, men det kommer etterhvert.

 

Er IAS noe bra for DH egentlig?

 

Du kan jo ta en titt på min DH for å se hvordan man kan bygge det end game. Dette er cold, og som du sier tar nok physical hakket mer. Det blir litt ift hva slags drops man får. Mitt gear har naturligvis tatt et utall med timer som du ikke har i din DH.

 

Jeg ville ikke rerollet hjelmen, skaff deg heller en pride's fall fra A3, etterhvert blir du god til å dodge spells, og da har du høy oppetid med 30% resource cost reduction. Ikke stress med å rerolle stats på items som ikke er gode, det går fort unna mats til å lage reapers wraps eller når du virkelig vil rerolle noe. Buen jeg har, er craftet. Jeg craftet riktignok feil, du bør prøve "Arcane barb" dersom du har mats til overs.

 

IAS har litt for seg ettersom det generer hatred, men ikke utover det. Stort sett all dmg kommer fra deg. Jeg ville brukt multishot frem til du har en del resource cost reduction. Preparation over vengeance - Seethe, det er raskt og hjelper til å ta ned champs :)

 

Du har ninth cirri satchel, hvorfor ikke bruke hungering arrow? Liker Evasive shot selv, tar fort ned krukker og sånt.

 

Min slagplan hadde sett noe slik ut:

1. Reapers Wraps plan og craft, bør ikke ta lang tid

2. Bounties act 1 og 3 for Pride's fall, Ring of the Royal, og keystones

3. Bloodshards på skuldre og legs

4. Crafte våpen med det jeg har til overs av mats

 

Det blir straks morsommere når du får setbonusene på marauders settet :)

Lenke til kommentar

Problemet med crafting er jo at jeg ikke har plans. Sinnsykt random droprate. Kan altså ikke craft Xbowen.

 

Vil ikke ta bounties før jeg klarer T3-4. Droprate på T1 er helt latterlig. Har tatt 10ish caches = 0 legs. Derfor jeg vil rolle items jeg har for å få mer dmg. Glovesene og amuleten vil jeg nok antagelig bruke ganske lenge. Tenker kanskje å finne belte for å komplimentere amulet og få Blackthorn set bonusene.

 

Kan prøve Hungering Arrow, men synes den ikke har vært så bra tidligere. Har dog ikke brukt de siste runene. Aner ikke om de er bra.

 

Ser veldig mange bruker Evasive Fire som generator. Kan jo prøve den?

Lenke til kommentar

Paragon var/er dere når dere fikk full set til classen din? snakker nå om firebirds, sunwuko osv

 

Fikk Sunwuko hjelm på paragon 260 cirka i season 2 for å få fullt sett.

 

Har fått 1 unity(så mangler 1), har ikke fått torch staven, ikke sett noe til furnace, ikke fått stone of jordan og måtte få et våpen av en kompis for å få en skikkelig bra ancient 2 hander.

 

Men så har jeg fått noe jævlig med Inna's og blackthorn :p

 

Paragon 290 nå, startet en wizard for gøy og fikk witching hour som første legendary på den.

Men sånn er det :)

Lenke til kommentar

T2+ for caches ja, helst 3-4 siden det er så sykt mange scrubs i public bountygames på T2 hvis du ikke har venner som gidder å bli med istedet.

 

Enig med Mixy ang. rerolling av gearet du har nå. Du kan likegodt finne en rare hjelm med crit som gir deg upgrade å bruke så lenge, eller rolle siden det er billigere.

 

Mine tips:

 

1. Ikke enchant gearet du har. Finn upgrades, eller lag rares.

2. Sats mot cold dmg siden det er endgame.

3. Finn og lag noen enkle reaper wraps. Men om du ikke får et brukbart par på 3-4 forsøk lar du det være.

4. Rift, rift og rift for å bunkre bloodshards til å gamble deg mot marauder 6-piece.

5. Kjør bounty a1 når du har 4 eller 5 pieces. Pride's fall er fin, men ikke verdt tiden det tar imo.

 

Målet nå er ikke å maksimere noe, men å komme på et nivå der du kan kjøre rifts uten å være den som blir kicked for "low...". T2 rifts burde nok gå fint i group/public.

Lenke til kommentar

Den er god. Det mest pressende når det gjelder direkte upgrades er vel ringene, da spesielt lvl 56 ringen.

 

Du mener Marauders Gloves og Blackthorns Amu er for dårlige til å rerolles? Spesielt siste skal jeg slite med å oppgradere. Dex/chd/chc/socket. Gloves er jo også ganske bra, må bare få chd på de.

Lenke til kommentar

Den er god. Det mest pressende når det gjelder direkte upgrades er vel ringene, da spesielt lvl 56 ringen.

 

Du mener Marauders Gloves og Blackthorns Amu er for dårlige til å rerolles? Spesielt siste skal jeg slite med å oppgradere. Dex/chd/chc/socket. Gloves er jo også ganske bra, må bare få chd på de.

Begge items er bra, men de er også bra sånn som de er uten rerolling :) går fort mange souls på å crafte reapers og våpen

Lenke til kommentar

3 nye sets + 7 reworked. Da snakkes vi igjen i S3 :p Bare håper at reworkene faktisk blir brukbare alternativer til de nye/eksisterende fungerende settene. Håper de blir retroactive sånn som tidligere slik at man bare kan hoppe på PTR og teste de ut asap siden jeg har vært føre var og spart på alle class-sets i NS.

Lenke til kommentar

Blir spennende med mange nye sets å teste ut ja. Håper de to til Wizard blir bra. Firebird er ikke akkurat det mest spennende. Blir veldig kjedelig etterhvert.

 

Digger DH så langt. Må takke for alle tips i går. Ble et par timer og et par upgrades på meg i går:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Luwin-2915/hero/54862300

 

Passe fornøyd med Reaper's. Kunne rollet litt bedre dex, men lever lenge med de. Fant også Marauder's skuldre. Dessverre var de helt elendige, men set-bonusen gjør opp for det.

 

Klarte T2 rimelig greit og tok vel grift 15 eller noe slik. Det bør vel tilsi at T3 er greit mulig.

 

Mål for helgen: 2 av Marauders pants/boots/chest/RORG

Lenke til kommentar

Ser ut som en bra start ja, veldig fine reapers :)

 

Du spretter nok raskt opp i torment så fort du får fullført Marauders! Litt vanskeligere kan det være å skaffe Bombadier's Rucksack som er utrolig OP sammen med 6-set bonusen til Marauders, da bør du nok også ha Custom Engineering passiven, men det er jo ikke noe hastverk ennå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...