Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tar meg nok en pause i S2 siden jeg så langt på PTR ikke syns det har vært nok til å forsvare for meg selv å kaste bort enda flere hundre timer på å spille, men til S3 med nye sets osv. lurer jeg nesten på om jeg skal vurdere bot så jeg slipper å kaste bort like mange timer.. Botet som en helt i D2 (da d2jsp lagde bots!), funka fjell det helt til jeg ble banna :p Har ikke botet i D3, men da jeg drev med det i D2 for ca. 10 år siden så spillte jeg ikke noe mindre selv av den grunn, den stod bare å skuret og gikk mens jeg var på skolen, og vips når jeg var hjemme hadde jeg alltid noe flashy loot i stashen som jeg enten kunne bruke eller trade. Nå var ting riktignok anderledes da, fordi D2 var fullt av items som var praktisk talt umulig å finne uten boting, selv med tusenvis av timer på boten var det fortsatt en rekke items som rett og slett aldri dukket opp. Noen items er sånn i D3 også, men i mye mindre grad og sjelden er det items man er helt avhengig av å ha, kanskje med unntak av The Furnace for høye grifts for enkelte classes.

 

Det jeg kanskje savner mest er mousepads maphack til D2 :p Ikke bare fikk man se alt mulig rart på mapet, men den hadde også noen QoL funksjoner som var særdeles nyttige (flere av dem er implementert i D3 faktisk, som f.eks å høyreklikke for å sende items fra invent til stash og omvendt). Husker en av de nyttigste funksjonene var at man kunne se sine egne prosjektiler i tillegg til hvor monstrene stod, så med en ranged character kunne man ofte stå off-screen og bare plukke de ned, samt styre unna mobs med leie affixes (MSLE for de som husker..).

Lenke til kommentar

Ikke at jeg har noe imot botting og lignende - men hva er så gøy med det? Hele poenget med dette spillet er jo å grinde ræva av seg for å få gear? :p

 

Det er meget gøy, du slipper å bruke tid på det som er så jævla irriterende og kan bare komme å gjøre det som er gøy :)

 

Selv kunne jeg tenke meg og bruke bot men da tenker jeg; burde jeg da ikke spille noe annet?

 

Ja, du kan spille noe annet mens du botter ;)

Lenke til kommentar

I dag skrur de av community buffen på PTR så da er vel en ny patch rett rundt hjørnet. Har spillt noe, men ikke mye, men selv med 2000% legendary drop chance kan jeg trygt kokludere med at jeg står over Season 2. Den "nye" M6 DHen er grei nok, og ancient items er shiny og fine, men det har ikke gjort noe for gjenspillbarheten. Rifts har blitt... bedre, men det stopper der. Noen nye layouts, og endrede layouts for noen eksisterende områder (f.eks jail er ikke lenger en stor firkant) samt bedre randomization av layoutene. Noen nye monster typer i rifts og generelt mer stabil density, men ingenting som fikk meg til å starte opp spillet mer enn et par timer noen få kvelder før jeg ble lei igjen.

Lenke til kommentar

Nå håper jeg litt på at S2 skal komme om ikke så veldig lenge. Skal bli artig og begynne litt på nytt, samtidig er det artig og ha mulighet til og spille S1 karakterer videre men uten S1.

 

Har nå funnet de fleste delene selv om mye kan bli bedre så føler jeg meg litt klar med S1 snart.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...