Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Folk som spiller HC må gjerne legge meg til. Er bra dødt i gamer.no klanen på den siden.

Grimmjow#2214

 

Regner med at du er ganske høy level? Jobber med en HC crusader, men har ikke truffet 70 enda.

 

 

Det gjør ikke noe. Du havner jo på 70 tilslutt. Levler noen nye innimellom også, da det blir litt for rambo nykker innimellom som ender med døden.

Lenke til kommentar

Jaja. Da har jeg testet litt rifts i 2.1:

 

Nephalem rifts: Praktisk talt uendret. Noen riftlevels har masse monstre, de fleste har få/vanlig mengde. I min siste rift var det dog historisk få monstre...: http://imgur.com/a4AmOyk. 86% stoppen den på, og det var kun ett level :p Løp gjennom området tre ganger for å se etter monstre, men alt var tatt.

 

Greater rifts: Rift boss i nephalem rift dropper greater rift key lvl 1. I greater rifts har du 15 minutter på å fylle opp baren og drepe riftboss. Jeg spawnet riftboss før tiden gikk ut, så jeg vet ikke om man kan spawne han selv om timeren går ut. Tiden gikk dog ut mens jeg fightet han, men fikk drept han og fikk loot. Da tiden gikk ut spawnet en NPC kalt Urshi som kan oppgradere "jewels" (antar dette er de omtalte legendary gemsa). Når tiden går ut kan du lukke riften, og du må inn i nephalem rifts for å finne ny key.

 

Observasjoner: Rift monster density/difficulty er fortsatt alt for random.

 

Rift lvl 1 (expert diff ca.): 5:50 min

Rift lvl 7 (expert diff ca.): 8:12 min

Rift lvl 11 (torment 1 diff ca.): 5:34 min

Rift lvl 18: (torment 3/4 diff ca.): Såvidt over 15 min

 

Rift lvl 11 hadde syk density, ergo gikk det superfort. Rift lvl 18 ble plutselig sinnsykt mye vanskeligere enn lvl 11 og jeg døde en del ganger. Når du dør kan du ikke revive at corpse, men at last checkpoint (rift level entrance, nytt checkpoint pr. lvl 1-2-3-4 etc.). Man kan altså fortsette selv om man dør. Man kan også teleporte til town, men timeren fortsetter å gå selv om man er ute av riften. Man kan ikke bytte skills eller items under greater rift (dog det kan gjøres ved å teleporte til byen). Elites gir ekstra "progress globes" som gir små hopp i progressbaren når man samler de inn.

 

Nå er dette PTR så alt er subject to change, men sånn umiddelbart så er jeg ikke nevneverdig overbevist. Jeg synes først det var gøy, men når diff. ble vanskeligere ser jeg for meg mye frustrasjon:

 

Med en gang man blir to eller fler i en greater rift byr det på utfordringer. Hvis en dør, blir det jævlig vanskelig for de resterende som da enten har valget om å battle videre, eller kite og vente til den/de som dør er tilbake. Med tanke på dette vil det være en stor fordel om alle i party er på noenlunde likt level og det er på en måte litt synd. Dette kommer garantert til å føre til at det blir en ekstrem elitisme blant folk som arrangerer greater rift games der lesser players ikke får være med. På en måte greit nok, men også ekskluderende.

 

Det desidert største problemet eksisterer også fortsatt: Density. Den er helt på trynet random og i rift lvl 7 f.eks så gikk timeren fra meg med god margin helt til jeg fant nedgangen til lvl 2 hvor det var helt vill density og baren fyllte seg fort opp. På lvl 18 var det samme problem, bare omvendt. God density i lvl 1, ræva i lvl 2 og tiden gikk såvidt fra meg til slutt.

Lenke til kommentar

Hvilket level ser tilsynelatende ut til å bli bestemt ut fra hvor lang tid du bruker. Hvis du ser mellom lvl 7 og 11 (hvor jeg brukte lang tid på lvl 7) så var det bare 4 lvls. Men fra lvl 11 spratt det høyere igjen fordi jeg brukte kortere tid, opp til lvl 18.

 

Når man starter på greater rift lvl 1, får man en ny key fra rift bossen til et nytt level. Så etter han er død dropper det en ny greater rift key med høyere level. I MP tror jeg det fungerer likt, bare at for å åpne må alle levere hver sin key, akkurat som man nå også må i vanlige nephalem rifts.

Lenke til kommentar

Har fått prøvd litt på PTR jeg også, synes det er morro. Ble akkurat ferdig med Rift Lvl 21, synes det minte veldig om T5 vansklighets grad. Fikk da en Rift key til lvl 28 som jeg skal prøve senere. Har kun prøvd crusaderen til nå.

 

Har også fått noen nye leg drop. Blant annet ett nytt leg belte.

 

OD24qEe.jpg

 

Fikk denne også. Den virker veldig spennede. Bare synd det var bugget så fikk ikke plukket den opp.

 

8DZf7u2.jpg

Endret av @CS
Lenke til kommentar

Har lest gjennom hele PTR patch notesene nå: http://us.battle.net/d3/en/blog/14569138/

 

Må ærlig si at dersom dette er "alt" eller mesteparten så må det være en av de mest nøkterne og kjedelige patchene de har kommet med. Greit. Masse fixes og balancing, men det er ikke noe NYTT. Seasons og ladders er en birolle imo. En ting å se på/spille mot, men det endrer ikke gameplayet i nevneverdig grad i det lange løp. Greater rifts er nephalem rifts, bare med tidsbegrensning. Det er i prinsippet fortsatt like kjedelig med unntak av det ørlille rushet man får av å drepe riftbossen sekunder før rift-tiden går ut, men alt frem til da føles ut som same old same old. Men jeg tar forbehold om at det er PTR, og håper blizzard klarer å trylle frem noe bedre innen release.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...