Gå til innhold

– Europeere ser på skytespill som «onde» (Multi)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg liker at det er Crytek som kaller folk pyser, det var tross alt de som ungikk alt som kunne minne om blod i Crysis, og som gjorde koreanerne om til sprites et tiendedels sekund etter at de døde, til tross for at de utviklet en kompleks fysikkmotor.

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar

Tmrk: Det var "stor releasefest" med "kjendiser" her i Norge også, med blant annet Aylar, Andreas Torkildsen og sydhavskongene i Madcon... he he.

Det er vel kanskje det at folket i bl.a Norge ikke hiver seg blindt over ett produkt bare fordi en kjent person sier at det er det beste eller om f.eks Findus hadde laget Crysis-fiskepinner med glitrende alien-klistremerke i esken :>

Lenke til kommentar

Hehe, jo det er sant det.

 

Synes forøvrig det er morsomt at det er Crytek som kommer med disse uttalelsene, da det virker som om de prøver å finne unnskyldninger for hvorfor Crysis ikke solgte så bra. De la jo all skylda på piratene for en stund siden. Hadde de kanskje kodet CryEngine2 bedre og lagd et bedre spill så hadde ikke dette vært nødvendig. :)

Lenke til kommentar

Jeg vil nå også si at amerikanerne er til dels "dummere" når det kommer til sånne ting. Amerikanske foreldre mener jo at volds-spill er bedre enn spill som baseres på sex. I tillegg er nok volden mye "kulere" blandt amerikanske ungdommer enn norske/europeiske. Bare se hvor mange 12-14 åringer man møter online på Gears of War for eksempel. Jeg vil tørre å påstå at det er en del mindre andel norske i den aldersgruppa som spiller GeOW(snakker om prosentandel, bare så det er sagt). Dessuten er nok, som det sies her, amerikanerne mye mer påvirket av kjendiser enn i europa generelt. Kanskje vi er mer kritiske.

Lenke til kommentar

Jeg tror det rett og slett er så enkelt som at vi er mer kvalitetsbevisste enn hva amerikanerene er...

 

Jeg kan ihvertfall ikke påstå at jeg blir spesielt gira når "Generic Alien Shooter nr 294" blir annonsert. Ikke fordi jeg har noe imot "skytespill" på noen som helst måte, men rett og slett fordi det finnes langt mer interessante titler på markedet enn nok en alien shooter.

Lenke til kommentar
Mens "Generic Sport [årstall]" er ofte en stor slager på denne siden av dammen.

 

Hehe veldig sant. Personlig liker jeg som regel bedre skytespill enn sportsspill (kanskje foruten bilspill), men er egentlig i en periode med en spillmessig ørkenvandring for tiden...lite interessant for tiden synes jeg.

Allikevel så er det flere titler jeg venter på, kjenner lysten på et nytt og bra RTS som SCII eller E:TW tvinger seg frem. Så er nok ute etter mer dybde en vanlige skytespill gir for tiden.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...