Jump to content
Sign in to follow this  
w0d00

Har jeg kortsluttet el-starten på motoren?

Recommended Posts

Har fått meg ny (brukt) båt med 30hk motor med el-start.

 

Skulle koble til batteriet idag, og klarte å feste kablene til feil poler. så etter 5 sek. at jeg hadde koblet feil, så da satte jeg kablene på rett poler.

 

Nå vil ikke motoren starte.

 

hva har skjedd?? Noen som vet?

Share this post


Link to post

Tråden var feilpostet og har blitt flyttet til riktig kategori.

 

(Vennligst ikke kommenter dette innlegget. Reaksjoner på moderering gjøres pr. PM/melding)

Share this post


Link to post
Har fått meg ny (brukt) båt med 30hk motor med el-start.

 

Skulle koble til batteriet idag, og klarte å feste kablene til feil poler. så etter 5 sek. at jeg hadde koblet feil, så da satte jeg kablene på rett poler.

 

Nå vil ikke motoren starte.

 

hva har skjedd?? Noen som vet?

 

ja, batteriet har strøm. ringte Yamaha idag og fikk vite at sikringen mest sansynlig har gått.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...