Gå til innhold

Fototreff i Trondheim


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så fint Jana, takk! Men du trenger ikke å tenke på det med isen. 😀

Til alle: Skal vi møtes på parkeringen ved fossen f.eks. kl 11:30? Da kanskje vi får tatt noen oversiktsbilder av fossene før det evt. blir fullt av folk, så kan man konsentrere seg på detaljebilder, skogen m.m. etterpå.

Hvis det er noen som ikke finner veien dit kan vi evt møtes ved Hommelvik jernbanestasjon istedet og kjøre til fossen sammen.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Stille her i det siste... Synd smitten øker her i Trondheim også, men heldigvis er jo foto en perfekt sosial aktivitet siden vi kan være ute og holde avstand. Skal vi prøve å få til et fototreff på lørdag?

Når vi hadde familie på besøk for noen år siden var vi på  Havnesightseeing. Det var mer intressant enn jeg hadde ventet meg.Båten går rundt nesten overallt i byen (Dora-området, Ila, gamle bybrua, Fosenkaia etc.). Den er åpen bak så det går fint å gå rundt å fotografere og man får nye og artige perspektiver på kjente motiver. Nå på lørdag går den kl 13:00 (ved Ravnkloa, samme sted som båten til Munkholmen), men man bør være der allarede ca kl 12:30. I september er det sikkert ikke mye annet folk ombord.

Noen fler ideer? 

Lenke til kommentar

Jeg har mulighet til å bli med, men helst ikke noe før det Helena foreslår, siden jeg skal på konsert kvelden før, og kjenner artisten litt, så vi skal prates etter konserten, og aner ikke hvor lenge det kan bli.

Båten høres greit ut dersom vi ikke er for mange, kanskje? Har du noe forslag på hvor mange det er greit å være uten at det blir for fullt i bakenden av båten? Blir vi for mange, så foreslår jeg heller at vi gjør noe alle kan være med på, hvor nå det blir.

Lenke til kommentar

Fant et bilde av båten her:
https://www.trippsbatservice.no/havnesightseeing

Det er et relativt stort åpent område. Når vi var med på turen 17. sep 2019 var det helt tomt bak i båten, så jeg kunne løpe rundt fritt. Hmm, ser at det koster 240kr. Husker ikke at det var så dyrt, men hvis dere synes det er greit er det OK for meg.
Man kan uansett ikke kjøpe billett på forhånd, så hvis ingen har andre forslag vi kunne vi møtes der kl 12:30 og sjekke status. Hvis det er for mye folk eller andre problemer kan vi bare gå en tur i byen istedet.

 

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hei

Trondhjems kameraklubb skal arrangere fotovandring på lørdag 9.okt. Inviterer fotointesserte å være med 😊

Oppmøte utenfor Byåsen Butikksenter kl 11. Vi går derfra til Teisendammen og nedover stien langs bekken ned mot ilaparken. Vandringen avsluttes på kafe - Ila 57 bakst&pizza.

Tema er «vann i bevegelse»

 

 

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Skal vi satse på fototreff i helga? Ser at smitten er veldig høy nå, men vi er vel alle fullvaksinert, så det går sikkert greit. Hadde vært fint med en biltur, men å  bare rusle rundt i byen er også greit for meg. Hva med området rundt Sluppen? Har egentlig aldri vært der, så jeg vet ikke om det er noe å se.

Noen som har andre forslag?

Endret av HelenaN
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...