Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Problem med pc-bygging


Anbefalte innlegg

Må vel først skrive unnskyld at jeg skrev i denne kategorien, men fant ikke noe som passet bedre.

 

Jeg holder på å bygge pc for øyeblikket, men har møtt litt veggen. Viftekontaktene stemmer ikke overens med hovedkortet, der de står i manual der de skal bli plugget inn. Har 4-pins kontakter fra viftene, og har små 3 pins kontakter på hovedkortet, lurer på om jeg bare kan plugge viftene direkte til strømforsyningen eller om det er en "no-no".

 

Bestilte et nvidia 8800gt kort, som har tilgang til ekstra strøm, lurer også på om det er noe man kan koble direkte til strømforsyninga, siden det er en kontakt fra strømforsyninga som passer utmerket. På forhånd, takk for alle svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skjermkortet ditt skal ha den kabelen som går fra strømforsyningen ja! Den er bænkers ;)

 

Når det gjelder 4-pinsgreia regner jeg med at du mener slike som er standard på gamle harddisker osv? De 2 cm brede hvite (må ikke være det ofc) kontaktene? Isåfall skal de rett til strømforsyningen ja :) Det finnes convertere fra slik til 3-pins som du kan ha på hovedkort, evt inn i en viftestyring.

Lenke til kommentar

Ok, takk skal dere ha. Det var de gameldagse 4-pins jeg mente, mynox eller hva det heter. Men hva med skjermkortet dere? Kan den få ekstra strøm rett fra strømforsyningen. Er en kontakt fra den som passer fint, 6-pins med festeklip.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...