Gå til innhold

Trenger kritikk på redigering!


Anbefalte innlegg

Kom på den geniale idéen å putte inn en naken dame i et bilde av meg selv, for å se hvor ekte det kunne se ut. Litt av poenget var også at det skulle se ut som om det var dama som tok bildet. Bildet av dama er et random jeg fant, og det er fikset litt på. Fjernet føflekker osv. Det jeg først og fremst vil ha kritikk på er hvor ekte det ser ut. Hvor nærme (eller hvor langt unna) er dette et bilde som er tatt i virkeligheten? Det skal nevnes at jeg nybegynner.

 

PS: Har brukt Gimp. Både originalen og det redigerte er tatt med, men ikke det originale av dama da det ikke er dette jeg vil ha tilbakemelding på.

 

 

roydatt9zh9.jpg

 

 

 

lagsignau0.jpg

 

 

EDIT:sladdet først ansiktet mitt, men fant det litt i overkant. Ødela helheten i bildet.

Endret av Leeroymonster
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Viss planen er at dama skal være i forgrunnen for "show" så har du klart deg passe bra, syns dama var litt dårlig plassert i forholdt til deg siden vi ikke ser føttene dine. Det ødelegger helheten i bildet. Men ellers er det dama bra klipt ut. Men etter hva eg syns så passa ikke dama inn i bildet. Ser liksom ikke grunnen til at dama skal være i forgrunnen på et bilde hvor du ligger på asfalten.

Lenke til kommentar

Men som sagt, plasseringen på dama er ikke så veldig bra i og med at det dekker til beina dine. Men viss dama blir plassert til venste så passer forsåvidt ikke det inn heller. Men ellers var det bra, fint original foto btw.

Lenke til kommentar

Hvis du skal ha noen som helst mulighet til å få det til å se ekte ut, må du sørge for at lyssettingen passer overens. Det er ikke bare å klippe og lime. Dama har for eksempel en helt annen hudtone enn deg, lyset er plassert anderledes, og hun har et nesten rosa skinn i håret som ikke passer overens med noe som helst. I tillegg må du alltid bruke litt feather eller blur på kantene av håret, så det ikke blir for hardt.

Lenke til kommentar

Det er sant, men han skriver senere at dama ikke skal passe inn i bakgrunnen.

Men viss dama skal ha samme hudtone som deg kan du kansje bruke litt "Burn" og blur på kantene så det passer inn som emero sier.

Endret av KNB
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Det noen over her sa om lyssettingen er veldig viktig. Jeg skrudde litt på grønn og gulfargen på dama og nå syns i hvert fall jeg at hun passer litt bedre med bakgrunnen.

 

Litt kinkig lys her. Lav kveldssol som kommer bakfra? I så fall skulle hun ikke ha sollys i det hele tatt. En feil du gjorde var å justere hele dama. Sjekk hårfargen så skjønner du hva jeg mener :)

I tillegg ser hun veldig utklippet ut nå, spesielt synlig på hennes venstre skulder.

Lenke til kommentar
..lyssettingen er veldig viktig.

Tanken da var ikke primært fargen/balansen på lyset, men "lystypen".

 

Som et overdrevet eksempel, se for deg et gatehjørne som kun belyses av en lyktestolpe på kvelden og man skal sette inn en gatebil som er fotografert (i riktig vinkel/perspektiv) midt på dagen..

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...