Gå til innhold

Nysgjerrig på Luftforsvarets Flygeskole?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjempekjekk tråd dette, mye fin info her!

 

Nordfonn, går utifra at almen linje er helt greit. Man studerer ikke til elektriker for å bli pilot :p Ettersom det jeg leser i førstepost, trenger man bare grunnleggende forståelse for det meste.

Lenke til kommentar
Man trenger bare generell studiekompetanse ja, så hva slags linje man har gått utover det er ikke så interessant.

 

Off, hater allmen..

 

Viss jeg satser på pilotyrket, går jeg sikkert 2 år med elektro og deretter 1 år med "påbygging til generell studiekompetanse" :ermm:

Lenke til kommentar

Er ikke mange som tar det sivilt om de ryker ut, kun de som har en interesse for flyging, og ville bli flygere uansett. Er heller ikke altfor mange som hadde en kjempeinteresse for fly, (jeg var ganske interessert da), men de synes det høres ålreit ut, og når man begynner å fly blir dette gjerne bekreftet. ;)

Er en i klassen min som har PPL-A fra før, og det blir som du gjetter forventet mer, særlig i begynnelsen av flyperioden. De forventer da gjerne mer presis flyging, og at du fortere tar nye momenter og slikt.

Lenke til kommentar

Ja, er to i klassen min som er for høye til å fly jagerfly. Men det er sittehøyde og lårlengde som teller, for at man skal få plass i cockpit. Selv er jeg 187cm, hadde 1 cm klaring.

siden det er sittehøyde går det allikevel selv om man er 189, om man har lange bein, så er litt vanskelig å si eksakt om noen er for høye.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg skal inn til fase II nå i slutten av juni borte ved Rygge. De testene jeg er mest spent på er de medisinske testene.

 

For jeg har hatt astma før, men etter at jeg har begynt å trene regelmessig, så blir jeg omtrent aldri plaget av det. Det jeg lurer mest på er hva skjer om de finner ut at jeg har astma? Jeg nevnte det ikke på søknaden, fordi jeg mener at det ikke er relevant. Dette fordi jeg plages aldri av det, og hadde jeg nevnt det, så hadde man automatisk antatt at jeg var sterkt plaget av det og derfor ikke engang kommet igjennom til fase I.

 

Men skulle det slå ut på noen tester, blir jeg bare kastet ut da, eller blir det mer omfattende konsekvenser? For jeg vil jo prøve å se hvor langt jeg klarer å komme!

Endret av Macondo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...