Gå til innhold

Foreningen Battlefield.no søker skribenter


Anbefalte innlegg

Med spennende satsningsområder og nye, motiverte personer foran roret er Foreningen Battlefield.no (FBF.no) igjen på god vei å befeste seg som et av de beste spill-communityene i Norden. Battlefield.no vant prisen 'årets community' under Gullstikka og er i kontinuerlig vekst. Per dags dato har FBF.no over 19.000 registerte medlemmer og over 100.000 unike treff hver måned.

 

Er du en person med interesse for spill og mye på hjertet så er denne jobben som skapt for deg. Redaksjonen legger stor vekt på pressefrihet og du kan skrive om det du selv måtte ønske innenfor satsningsområdene våre. Dette er en unik mulighet til å ta et skritt opp i hirarkiet og være med i en håndplukket gruppe skribenter med et fantastisk godt samhold og miljø.

 

 

Hva får jeg igjen for dette arbeidet?

 

Det er viktig å huske på at Foreningen Battlefield.no drives på dugnad og dette gjelder også for redaksjonen. Vi kan ikke love deg store mengder pesetos, men du vil til gjengjeld få innblikk i hvordan en redaksjon drives, muligheter til å teste spill og spillutstyr før det er kommet i butikkene og si din mening til flere tusen likesinnede personer.

 

Arbeidet som redaksjonen tilbyr er et flott punkt å sette på CVen når du skal søke deg jobb i fremtiden. Vi har flere eksmpler på personer som har scoret drømmejobben - utelukkende gjennom frivillig arbeid i FBF.no. Disse personene er blandt annet Ravn, Kybber og Ghandi i Norsk e-Sport, KongKord som er ansvarlig for spillsatsingen til NRK og Fubar som jobber i Hardware.no. Videre jobbes det hardt for å skaffe midler til redaksjonen slik at vi kan dekke diverse arrangementer for Foreningen Battlefield.no, og muligheten for å reise på oppdrag for redaksjonen er absolutt til stedet.

 

 

Hvem skal ha min søknad, og hva bør den inneholde?

Send søknaden til meg på PM på Battlefield.no, eller sende den på e-mail: [email protected]. Søknaden må inneholde følgende informasjon:

 

- Navn

- Alder

- Informasjon om deg selv

- Interessefelt

- Tidligere erfaringer

- Hvorfor vi bør velge deg

- Annet du mener er relevant

 

Søkere som virker lovende vil bli kontaktet og spurt om å levere et arbeid. På grunnlag av dette og søknaden vil søkeren bli vurdert. Om vi synes at du passer i redaksjonen vil du bli tatt inn i staben og få innsyn i flere spennende forum med andre kreative hjerner.

 

Mvh

Odd Martin Nilssen

 

Redaktør Foreningen Battlefield.no

 

Stillingsannonsen ligger i sin helhet her: http://www.battlefield.no/forum/index.php?showtopic=98233

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...