Gå til innhold

Finn opp en historie til et bilde


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De rumenske Stroe brødrene begynte å trene da de bare var to år gamle og har mange Guinness Book of World rekorder i forskjellige styrke-øvinger.

 

 

tumblr_pglcl6RnKK1qjlbfh_1280.jpg

Du er altfor realistisk til å finne opp historier, Sleepy Gary :) Prøv neste gang å dikte opp en histore til et bilde, ikke bare skrive den ekte historien bak bildet.

 

Stina trør rundt med en hårete Bigfoot som hun fant da hun lekte Adam og Eva alene.

 

Man.gif

Lenke til kommentar

SprengeMobil kritiserer Sleepy Gary for hvordan han lager historie til bildene. Han mener ekte realistiske historier ikke hører hjemme noen plass og folk må bruke fantasien sin og dikte opp morsomme historier. Sleepy Gary tenker seg om, har han kanskje rett. Det er jo som tittelen i tråden sier finn opp en historie til bildet leken. Ikke finn ut hva historien bak bildet er leken.

 

Hovedgrunnen til at Sleepy Gary liker å poste i tråden er alle de rare bildene i tråden, og hva slags historie som ligger bak dem. I dag lærte han om to brødre som var verdens sterkeste unger og kunne ta over 20 stå på hendene push-ups. For noen dager siden oppdaget han en morsom SNL sketsj som gjorde narr av skremme videoer på internett. Dette er det nå streng slutt på.  :(

 

Mr supergomp poster så et nytt bildet. Sleepy Gary må nå motstå fristelsen og finne ut hva den ekte historien bak bildet er. Han må nå selv finne opp en historie.

 

Lars Emil kommer brått på at han har glemt sin lille sønn Lars Åge i bilen i den varme solen i det han skal holde en viktig pressekonferanse.

 

 

 

IMG-20190907-205500.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...