Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som har erfaring med Fiio K3 forsterker/DAC?

Virker praktisk å ha med seg siden den får strøm fra USB så man slipper ekstra strømfosyning, dog begrenser det vel forsterker delen. 
Vurderer å oppgradere litt på hjemmekontoret, men denne er jo også fin å kunne ta med seg på jobb siden man slipper ekstra strømforsyning og at den er liten og nett. 

Bruker i dag denne fra FX-Audio, kjøpt for 4-5 år siden. https://www.aliexpress.com/item/32259251491.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.13324c4dPUzToc

Jeg har forøvrig Sennheiser Momentum 2.

Endret av PatSharpX
Lenke til kommentar

Noen som har en fungerende løsning for å sende LDAC bluetooth fra (windows) PC til hodetelefoner? Helst på en måte som gjør at man samtidig kan benytte hodetelefonene til samtaler (mic).

Eneste jeg klarer å finne er at Fiio M5 til 2000+ støtter LDAC transmission.

Endret av Saftis
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Saftis skrev (På 13.3.2021 den 19.58):

Noen som har en fungerende løsning for å sende LDAC bluetooth fra (windows) PC til hodetelefoner? Helst på en måte som gjør at man samtidig kan benytte hodetelefonene til samtaler (mic).

Eneste jeg klarer å finne er at Fiio M5 til 2000+ støtter LDAC transmission.

Er masse DACs som fikser dette... Ifi Zen blue dac er ikke så dyr. Nei det er kanskje tenkt på ut til anlegg fra telefon? 

Jeg har planer om ifi Zen blue Dac selv....

Jeg har forøvrig nettop bestilt Audioquest Dragonfly Black og USB type C dragontail kabel..... Håper den blir grei å bruke, men må nok ha nye hodetelefoner også...

Endret av Gouldfan
Lenke til kommentar
On 3/2/2021 at 1:29 PM, j-- said:

Hva ville dere vurdert av utstyr, om man er ute etter DAC/headamp og klokker i prisleiet 15' til 20'. Stor fordel om man kan få prøvd utstyret i Oslo. Både brukt og nytt er av interesse.

RME ADI-2 DAC FS og Sennheiser HD 800S er aktuelle produkter. Hadde for noen år siden Beyer Dynamic T5p, Schiit Valhalla og Schiit Bifrost, som jeg egentlig var veldig fornøyd med.

Ble Sennheiser HD 800 S og RME ADI-2 DAC FS, skal få koblet det opp i kveld 😄

  • Liker 3
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

Så jeg solgte min HD800S til @j-- for å finansiere en brukt HE1000 v1 som jeg umiddelbart ønsket å selge igjen. Ikke fordi de sugde, men fordi de fikk alt til å høres bra ut på en måte jeg ikke kan rettferdiggjøre om det skal være eneste headsettet mitt. Perfekt for et glass whisky i en godstol, men ikke til miksing f.eks. Oppgraderte derfor til en HE1000se gjennom bytteprogrammet til Hifiman, så v1 er nå på vei til Polen. Kan kort sagt si at jeg er SPENT, blakk, og gleder meg som en liten unge!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tok å børstet støv av mine Audeze LCD-3 Pre-Fazor som har ligget ubrukt et par år. Hadde helt glemt hvor sukkersøt midrange disse klokkene har, var på tanken å selge de unna siden de bare har blitt liggende å støve, men nå endte jeg opp med å bestille nye puter og hodebøyle til de isteden 😅 

Endret av Evil-Duck
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ble litt inspirert så kastet meg rundt og knipset et par bilde av min nåværende setup, inkludert min golden trio :D 

Audeze LCD-3 Pre Fazor, Sennheiser HD800S , Sony MDR-Z1R

NhaqGRb.jpg

 

Koss ESP/95X med TeraDak PSU, Schiit Gungnir Multibit, Ray Samuels Emmline  The Apache, Littledot MK3 SE, Red Wine Audio Isabellina HPA

wgAEmof.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
PgUp skrev (10 timer siden):

Hot damn. Hvilket headset liker du best? :)

Umulig å velge et favoritt barn, er det ikke det de sier? :p For tiden er jeg ganske forelsket i Sony MDR-Z1R'ene da der er noen fantastiske musikkformidlere som ikke prøver å være noe annet enn akkurat det, men i forhold til total hodetid trumfer nok HD800S alle andre med god margin og er generelt en hodetelefon jeg alltid defulter tilbake til etter en viss tid hos de andre, LCD-3ene sitt størte ankepunkt er at de rett og slett er grusomt ukomfortable, så de har blitt veldig lite brukt av den grunn, mulig dette endrer seg litt når jeg får det nye oppdaterte hodebåndet og puter fra Dekoni. Koss ESP/95X har sine områder de briljerer på men andre områder de ikke er fult så gode på, de ble i all hovedsak kjøpt som en billig billett inn i elektrostatens verden, noe som absolutt ga mersmak :) 

Men for å prøve å svare på spørsmålet til en viss grad ved å omformulere det litt, om jeg måtte levd med 1 hodetelefon så hadde jeg nok valgt Sennheiser HD800S da de er fantastiske allroundere som leverer nærmest uansett hva du kaster på dem, men jeg vil helst beholde alle 4 

Endret av Evil-Duck
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Jeg føler at mine Mad Dogs fra Mr. speakers fortsatt henger med mer en de burde på en gammel Schiit stack.
Har lenge vurdert en oppgradering men er det verdt det når jeg kan straffe ørene med hva jeg har både i spill og når det kommer til musikk.

Bruker forøvrik peace(?) for å unngå de tonene som er alt for langt utenfor rekkevidde.

Edit: Bruker modmic som Mikrofon. Ikke det beste men funker inntil jeg kjøper en helt egen mikrofon.

Endret av Gulrotsaft
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...