Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

Da ble det kjøpt atrox v2 amp på finn (selgeren hadde gått ned 500 kr :) ).Den skulle visst berre være ca 1 år gammel og nedt som ny.Gikk og banans og handlet rme adi 2 dac fs.Da har eg dei inngangene eg trenger.Koaxial,optisk,usb.... Fekk solgt litt stæsj på finn heldigvis (tror ampen og dacen blir mere brukt enn en garmix sportsklokke,når ein er halveis sofagris,og liker hifi litt mere enn trening ? ) .Får mest sannsynlig ampem i dag.Dacen kommer mandag.Det er ulempen med å bu utenfor ein storby.Da tar det altid litt lengre tid.Og så har dei jo slutte å levere lørdager :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Blir spennende å endelig teste ein skikkelig kraftig forsterker på hodetelefoner.Husker eg for mange år sia hadde hd800 ein kort stund.Hadde ein burson amp til dei.Eg husker alle skryte av kor stort lydbilde det var.Men eg synest ikkje det var noe spesiellt.Så prøvde eg noen år senere hd800 hjå musikmag eller kva dei heter i bergen.Da låt det totalt annderledes enn det eg husker ifra hjemme.Hodetelefonene hadde på ein måte våknet til liv. :)

Lenke til kommentar
KoKo_ skrev (4 timer siden):

Trenger du egen hodetelefonforsterker når du har RME ADI 2? Trodde den hadde en meget kapabel innebygd hodetelefonforsterker?

Det finner eg ut av når eg får begge 2 i hus.Delte meniger om det.Men skev litt på head-fi og rme adi 2 gruppen.Der var det en som mente at den ikke fikk ut potensialet til dt1770 pro/modhouse argon t50rp mk3.Samme fyr anbefalte den atrox v2 ampen. :) Det beste hadde jo vært om rme adi 2 klarte seg godt på egenhånd ?

Lenke til kommentar

Har fått testet atrox v2 sammen med fiio btr5 og tidal hifi.Er sjokkert.Det fikk virkelig liv i dt1770 pro.Selv med lavt volum er det både dyp  bass og detaljer kommer tydelig frem.Ren og klar lyd.Første gang eg virkelig får hørt hvor mye forsterker har å si for lyden/headsettet.Er veldig fonøyd.Nå er det bare å vente på rme adi 2 dac fs ?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Dersom crossfeed funksjonen også kan sendes til ekstern amp, er det sikkert enkelte headphones som kan trenge med omph. Men jeg ville vært veldig skeptisk til en slik påstand mtp DT1770 pro som er en rimelig enkel last når amp er satt til riktig gain.

Blir lettere oppgitt av at selger oppgir 2x20W klasse A med en 50VA trafo....

Nå er det vel ingen som er dum nok til å tro at den ampen er stabil ved 8 Ohm last, men men. Hadde vært spennende å sende den utfor ett stup ved å dra en nominell 8 ohm`s last og se den smelte...

Lenke til kommentar

Jeg må ha noe nytt til spilling.
MÅ være trådløst og MÅ være åpne / ha noen slags løsning for å unngå å bli svett i øra. 

Har steelseries arctis 7 nå og det er helt ok for spilling men de er lukket og jeg blir svett i øra. Håper at noen åpne kunne hjelpe litt til med dette.

Noen som har forslag til et par som er verdt en titt?

 

Endret av Gulrotsaft
Lenke til kommentar
23 minutes ago, mandela said:

Slenger meg på denne, så lenge det ikke er hijacking, finnes det noe tilsvarende HD600/HD650 i komfort, men trådløst, helst med mic, og uten noen form for modding?

Jeg har googlet og funnet at åpne, trådløse med mic ikke er en ting. Greit nok så jeg googlet åpne, trådløse og fant like lite. 

Kan gå for åpne med kabel, men de må være så billige at man får råd til en mikrofon med stativ på siden. Selv om modmic er en fin løsning og nå finnes (kun?) trådløs så synes jeg rett og slett kvaliteten på mikrofonen er god nok til å kjøpe det over en ok usb mikrofon med et slikt sving stativ.

Lenke til kommentar
Merko skrev (2 minutter siden):

Montro om denne er feilpostet? ?

--

Kjøpte selv Sony WH-1000XM4 her om dagen, men så har visst Posten levert ut pakken til noen helt andre..så tar vel litt tid før det ordnes opp i. woho :( 

Det er noe rart med appen med diskusjon. Den svarer ofte feil når du nettopp har sett på feed.

Det skal være fikset nå, men seg flaut at du så det før jeg rettet. ? Jeg mente å spørre om Jotunheimen..

Endret av Gouldfan
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei, har et beyerdynamic custom pro headsett jeg vurderer en amp til.

Slik jeg skjønte det kan man som nybegynner kjøpe 2in1 greie, Amp og DAC i ett?

Hvis ja, noe å anbefale?

Det andre spørsmålet er om jeg egentlig vil merke noen bedring på headsettet mitt med noe slikt, eller om det er for "dårlig" til å nyttegjøre seg av amp? Er 32ohms variant, så er ikke noe problem å drive det, tenkte bare man muligens kunne tyne noe mer lydkvalitet ut av det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...