Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
IceBlitz skrev (4 timer siden):

 

Er det noen forskjell i lydkvalitet på de eller kun motstand?

Har en kraftig DAC så motstand betyr igrunn ikke så mye.

Og er det disse som er veien å gå for under 2000kr? Jeg setter pris på god soundstage (liker ikke lukket til kontorbruk) og kjellerdyp bass.

Det er alle ganske så like, men 32 Ohm versjonen har en noe dårligere frekvensrespons om jeg ikke husker feil

Lenke til kommentar

Er det vanskelig å montere nytt, kanskje hifiklubben kan skaffe nytt fra Audioquest?

Det ser ut som det kan byttes på bildet.

Hender kabelen til BW hodetelefon min ryker, mange år siden jeg kjøpte den, får rimelig ny original av hifiklubben. Har en som skal byttes nå med mik og knapp. Men har ikke fått somlet meg til, da jeg mest bruker Supra Nitro-X hodetelefoner.

Endret av Gouldfan
Lenke til kommentar
Nizzen skrev (33 minutter siden):

Linker du til noe spesifikt, eller kom jeg feil plass?`JEg ser ikkje noe "head band" der til nighthawk

Sitat

Har et problem med læret på hodebøylen på mine nighthawks hodetelefoner. 

Læret smuldrer opp. 

Tips til løsning? 

Whoops, honest mistake. Var under inntrykk at det var snakk om erstatning for earpads. :grin: Hodebøyle ble litt verre, må ofte demontere hele bøylen for å komme frem... Hvis ikke den er helt sydd fast.

Endret av Cipher Panda
Lenke til kommentar

Noen som har testet fiio btr5? Og eventuelt med noen "krevende" hodetelefoner? Har btr5 på vei i posten sammen med ett sett balanserte kabler til fiio fh7. Har eit sett med modhouse argon t50rp mk3 i bestilling fra modhouseaudio i usa.Dei skal visst kreve ein god del "power".Har ventet 13 uker nå,og rekner med å vente kanskje til høsten før eg får dei.Tenker btr5 blir for svak for desse.Har tenkt å begynne å spare til ein skikkelig amp/dac,så tar gjerne imot tips.Helst ikkje altfor kostbar.Har tenkt å roe ned litt ei stund på head-fi kjøp bortsett fra å spare til en dedikert forsterker.Må ha mulighet for digital inngang som coaxial.Kommer til å bli koblet til 4k spiller for filmtitting med headsett innimellom.Blir ikkje kjøp enda.Men visst det kommer inn gode tips,så kan eg følge med på finn og prisjakt ?  

Har kun dragonfly cobalt og snart btr5.Har også innebygd hodetelefonforsterker på nad forsterkern min.Men veit ikkje kor bra den er ( nad c 338 ).

Har som sagt argon t50rp mk3 i bestilling.

Endret av gertost36
Lenke til kommentar
Nizzen skrev (På 29.7.2020 den 15.28):

Jeg ville tro at han kjøpte de brukt... Det er min mistanke. Fordi dette skjer ikkje etter bare 2 år. Dog har de blitt lagret i 3 år før han kjøpte dem...

Når eg kjøpte de så hadde modellen vært utstilt helt siden produktet ble lansert.
Reklamasjonsrett har eg heller ikke.
Og ikke bor eg i norge.

Men eg lener heller mot å oppgradere.
Har lyst på noe annet :D

Endret av Netrum
Lenke til kommentar

Sitter å kikker igjen på DAC/Amp for headset, er ikke så kravstor når det kommer til lyd. Men, har lånt noen headset med bedre lyd og hørt deler av sanger jeg ikke har hørt før, så det frister med ett ordentlig headset igjen.

Etter å blitt anbefalt Schiit Modi+Magni, ser jeg at dem har en slags kombo ved navn Hel. Er det noen som har en formening om denne? Igjen, er ikke så kravstor og skal ikke ha det dyreste av det dyre. :)
Eventuelt andre helt OK DAC?

Headsettet vil mest sannsynlig være Shure SRH1540 eller Philips Fidelio X3 (Skal lanseres i September, brukt X2HR som referanse på Google).

Endret av Fantomtegningen
Lenke til kommentar

Jeg har magni / modi 2 som jeg bruker til å drive et par gamle mad dogs (skulle ha kjøpt nye klokker, men har ikke hatt tid enda) og det fungerer utmerket. 

Schiit er helt OK lyd for pengene. Tror til og med at magni 3+ har en smule mer kraft å rutte med en 2 også om jeg husker rett.

Det er vel uansett 2500-3000 NOK å få de begge på døra / nærmeste post-utleverings sted og det mener jeg de er verdt som et startpunkt.

 

Lenke til kommentar
11 hours ago, Gulrotsaft said:

Jeg har magni / modi 2 som jeg bruker til å drive et par gamle mad dogs (skulle ha kjøpt nye klokker, men har ikke hatt tid enda) og det fungerer utmerket. 

Schiit er helt OK lyd for pengene. Tror til og med at magni 3+ har en smule mer kraft å rutte med en 2 også om jeg husker rett.

Det er vel uansett 2500-3000 NOK å få de begge på døra / nærmeste post-utleverings sted og det mener jeg de er verdt som et startpunkt.

 

Ser at folk skriver at JDS Atom er bedre enn Magni/Modi, samt litt billigere (og varer på lager).

Har du erfaring med disse?

Lenke til kommentar

Noen som har peiling på dette.Har ein sony 4k spiller.Den har ikkje rca utgang.Men det har eg på tven.Dersom eg kobler tven oppmot ein dac og forterker,vil det bli noenlunde grei lyd fra 4k spilleren? Har sett på jds atom labs.Får amp og dac til 3800 kr totalt fra duet.no Tenkte å bruke det sammen med kommende modhouse argon t50rp,beyerdynamic dt1770 pro og amiron home.Dacen hadde ikkje optisk eller coaxial inngang.Kun rca.Kunne egentlig tenkt meg ein med digitale innganger og og muligens mqa ( veit ikkje om mq har noe for seg).

Har foresten mottatt fiio btr5.Fin liten sak.God lyd.Kobler seg fint oppmot mobilen.Men har problemer med å koble den til sony spilleren.Da må eg fikle noen minutter før eg får det til.Har problemer med å få lyd fra btr5 og sony spilleren.Men ellers genial liten sak.Kjøpte med balanserte kabler til fiio fh7.Har og kjørt beyerene på denne.Får fin lyd der og synest eg.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...