Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

 

 

 

 

Sitter faktisk å vurderer den der. Trenger noe bedre som er heldekkende og lukket på jobb. Momentum on-ear holder ikke helt.

 

 

Jeg er i hvert fall så langt godt fornøyd med mitt par.

 

 

Det er bra, fordi jeg bestilte et par selv i går kveld. Regner med at de leverer, om ikke får jeg være kjip og sende i retur.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

En Bob Katz og Tyll Hertsens combo ang. EQ mot Harman Target Response. Denne kurven tipper jeg kommer til å bli stort framover. Artikkelen burde være spesielt interessant for dem med HD800 for å teste ut litt selv uten særlig effort. Personlig liker jeg denne responskurven godt og synes den burde bli mer vanlig i hodetelefoner. For Sennheiser HD800 betyr det betydelig mer bass og endret mellomtone.

 

http://www.innerfidelity.com/content/big-sound-2015-bob-katz-eqing-headphones-harman-target-response

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Kunne veldig gjerne tenkte meg å lære EQing. 

Men må vel ha utstyr til å måle hodetelefonene mine får å vite hvor det kan forbedres? Eller? 

 

Holder jo å ta utgangspunkt i hvordan andre har målt frekvensresponsen til din hodetelefon. ( http://www.innerfidelity.com/images/HiFiMANHE6.pdf )

 

Mye enklere sånn sett med hodetelefoner, slipper å ta hensyn til rommet, og måle selv.

Lenke til kommentar

Det kommer an på hvor det passer "best" for deg å sette inn EQ-en. Er du avhengig av å kunne EQ-e "enhver" kilde / et spesielt avspillingsprogram uten egen eq-mulighet, så må du ha noe som opptrer som et virtuelt lydkort, ala jriver.

 

Jeg brukte foobar med "George Yohng's VST Wrapper" og Electri-Q når jeg eq-et K701-ene mine - med godt resultat. Ganske sikker på at det var denne posten jeg fulgte for å få det til. http://www.head-fi.org/t/413900/how-to-equalize-your-headphones-a-tutorial

 

Husk at EQ-ing kan stjele headroom.

Lenke til kommentar

Til å være et lukket par med hodetelefoner syns jeg de er bra på romfølelse. Tilfeldigvis sitter jeg med de på hodet nå og er fortsatt knakende godt fornøyd. Det som virkelig tok tid for meg, var å bøye til bøylene på sidene til mitt hode. Det er i grunn litt lite justeringsmonn.

Lenke til kommentar

Sitter og hører på GungnirMB og Mjolnir 2 (koblet til LCD-2.1). Skal prøve å skrive ned noen tanker etter at jeg har plukket kjeven opp fra pulten. Trodde ærlig talt ikke at forskjellen fra Meier Audio StageDAC/Concerto skulle være såpass stor. Jeg kjøpte utstyret opprinnelig for mer kraft og allsidighet med tanke på hva jeg kan koble til. 

 

:omg:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...