Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Min far driver og ser på de trådløse Sennheiser Momentum 2, siden han ikke får lov av min mor til å kjøpe Beoplay H8 (hun mener det er sløsing med penger). Fyren på Soundgarden mente han også burde kjøpe wn Hegel Super, og han måtte hjem og tenke over saken. Er Hegel-en noe tess?

 

Jeg kan ikke fatte å forstå hva han skal med en hodetelefonforsterker/DAC til trådløse headphones, om det er i trådløs modusen han i all hovedsak skal bruke de i. Fyren på sondgarden tror jeg må ta seg en bolle :)

 

edit : Det AiKi skriver kan jeg og bekrefte, det er bare å koble de til med USB så brukes den onboard hodetelefonforsterkeren og DACen som Sennheiser Momentum Wireless har, som er vel god nok for de aller aller fleste.

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar

Føler i stor grad at selgere i litt mindre forretninger i dag er blitt mye mer pushy for å dytte produkter på kunder. Ingenting som fungerer mer effektivt på meg for å hindre at jeg kommer på nytt besøk. Kunderelasjon er viktig for mersalg, mens det i dag desverre fokuseres for mye på enkelt-råsalg.

Lenke til kommentar

Ja, kanskje heller det. Ser meninger er delte om akkurat det kortet, men er ikke sikker på hva jeg evt bør se/lytte etter. Har ikke fått testet med annet enn det innebygde kortet for nå, lurer kanskje mest på om det er mye å vinne på å se på andre muligheter?

Lenke til kommentar

Noen erfaring med DAC/forsterker til macbook pro? Usikker om jeg har behov for det. Har et eksternt studiolydkort, gjør det samme nytta? Presonus Audiobox iTwo forøvrig.

 

Tviler sterkt på at en ekstra DAC i oppsettet ditt utgjør noe særlig verdi lydmessig.

Har ikke testet den boksen selv, men merket pleier i alle fall å levere rimelig ok produkter.

Som regel et godt tegn at proffe gode merker drar nye kunder ved å utvide markedet sitt fra store produkter til mer kompakte ting til hjemme/prosjekt-bruk. Designfilosofien og kvalitetstankegangen pleier å skalere høvelig bra nedover.

Lenke til kommentar

Tror nesten jeg må slå til på et par QC25. Har lett en stund etter hodetelefoner med god støydemping, men er ikke helt overbevist på lyden i QC25. Finnes det noen andre hodetelefoner med grei lyd? Trenger ikke være ANC, men den passive dempingen må dempe stemmer på tog, buss, osv. Det må være over-ear.

Lenke til kommentar

Jeg er storfornøyd. Det var kanskje et litt risikabelt kjøp siden jeg ikke hadde hørt de, men jeg tror jeg traff blink.

 

De er utrolig detaljerte og med et enormt lydbilde. De øverste tonene var noe krasse i begynnelsen, men det vendte jeg meg rimelig kjapt til.

 

Jeg har ikke hørt så mange andre hodetelefoner i denne prisklassen at jeg har noe særlig sammenligningsgrunnlag, men etter min mening lever de virkelig opp til ryktet sitt.

Lenke til kommentar

Det er flere som synes det samme. Du kan modde dem for å jevne dem ut mer. Aldersgruppen disse er beregnet på har en redusert oppfattelse av høyere frekvenser, så du hører for bra :) Det sliter unødvendig mye på hørselen å bli vant med det også, så kan være lurt å dempe litt, selv om det høres bra ut nå.

Smart å gjøre det før du bruker dem igjen etter en brukbar pause, så blir det en finere overgang.

 

http://www.innerfidelity.com/content/diy-modification-sennheiser-hd-800-anaxilus-mod

Lenke til kommentar

Takk for linken, veldig interessant lesning. Skal prøve ut den modden før eller siden. Det så veldig fort gjort ut, og så lenge det kan fjernes igjen (ved evt. salg) er det jo ikke noe problem.

 

Har nettopp gjort noe lignende med mine Denon LA2000 (AH-D2000 med "MarkL-mod" og treklokker), der jeg limte en tynn mikrofiberklut på innsiden av klokkene for å få ned energien i diskanten noe. Hjalp ganske greit, men det virket som det gikk litt ut over mellomtonene også, så jeg skal se hva jeg kan gjøre for å kanskje få redusert effekten litt. Idéen kom fra en tråd på Head-Fi.

 

Men, nå som jeg har HD800 spørs det om de blir brukt like mye...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...