Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Endelig!

attachicon.gifDSC_53929.png

 

 

attachicon.gifDSC_5383.png

Beyerdynamic DT880 600 ohm + Epiphany Acoustics EHP-O2D

 

 

Edit:

Det er forøvrig en Epiphany Acoustics EHP-O2D, og ikke EHP-O2 som det står på fremsiden. Riktig modell har de kun klart å få med på baksiden.

Og hva er dommen til nå? Jeg var på vei til å kjøpe denne dac/forsterkeren selv, men endte med Burson HA160 istedet. Fortsatt nysgjerrig på hva jeg gikk glipp av.

Lenke til kommentar

Jeg er veldig fornøyd, men har ikke så mye sammenligningsgrunnlag når det kommer til forsterkere.

 

Sammen med DT880 låter det i hvert fall helt supert, men kanskje litt for skarpt for noens smak. Jeg liker det. Veldig nøytralt. Veldig luftig.

 

Ellers er den helt støyfri. Det er helt stille mellom låtene. De fleste andre (ofte billigere) forsterkerne/DAC'ene jeg har prøvd har hatt en svak suselyd.

 

Når det kommer til det negative så skulle jeg gjerne sett at ac-inngangen var på baksiden, og at volumhjulet var av litt høyere kvalitet. Det fungerer helt fint, men føles litt billig.

 

Edit:

Jeg må også legge til at DT770 80 ohm fikk, med Epiphany Acoustics EHP-O2D, en mye strammere bass enn hva jeg har hørt fra diverse Fiio-forsterkere.

Endret av Phileas Fogg
Lenke til kommentar

Jeg har nå fått låne et par HD650 og sammenlignet med DT880.

 

Jeg har tidligere eid et par HD650 og har alltid ment at de er blant det beste en kan få tak i når det kommer til bang for the bucks, men jeg tror faktisk jeg har endret mening. DT880 klarer seg veldig bra, og når det kommer til rockbaserte sjangre vil jeg si de er å foretrekke. Dette til tross for at de er nesten 1 000 kr billigere (prisene har endret seg litt siden jeg kjøpte dem).

 

HD650 er litt mørkere, DT880 litt mer nøytral. Når det kommer til andre aspekt som detaljer, klarhet lydscene osv er de etter min mening temmelig likeverdig. DT880 er kanskje en anelse mer "luftig".

 

Skulle gjerne sammenlignet med HD600 også. Har riktig nok hørt litt på dem tidligere, men det med annen DAC/forsterker og for lenge siden til at jeg tør å sammenligne. Alle tre scorer uansett høyt på pris vs lydkvalitet.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Er det noen som har noen gode forslag til gode hodetelefoner man kan bruke mobilt?

De MÅ være over / rundt øret og ikke hvile på øret.

 

Har sett litt på Beyerdynamic T70 og har en tråd (https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1535900) hvor jeg i så fall burde ha de i 32ohm for å få de til å spille nogenlunde enten rett fra mobil eller via E11.

 

Er det andre modeller i samme prisklasse det kan være verdt å titte på?

Lenke til kommentar

Jeg har prøvd T70p og synes at det er ganske fine hodetelefoner. De er litt lyse i tonen, har klar lyd og godt med detaljer. Lyden lekker ikke noe særlig inn eller ut (ihvertfall mye mindre enn halvåpne Denon D2000 som jeg hadde ved siden av). De er litt store for å dra rundt, men skal man ha noe over øret så blir det som regel slik.

Lenke til kommentar

Jeg har prøvd T70p og synes at det er ganske fine hodetelefoner. De er litt lyse i tonen, har klar lyd og godt med detaljer. Lyden lekker ikke noe særlig inn eller ut (ihvertfall mye mindre enn halvåpne Denon D2000 som jeg hadde ved siden av). De er litt store for å dra rundt, men skal man ha noe over øret så blir det som regel slik.

Hva er forskjellen på T70 og T70p om det er noen?

 

Ja det blir selvfølgelig litt stress å drasse på de, men det får nå bare være.

Jeg klarer ikke øreplugger eller hodetelefoner som hviler på øret.

Lenke til kommentar

Tror det er satt på minijack på enden av T70p kontra T70 og så er det jo motstanden. T70 er vel 250 ohm, mens T70p er 32 ohm.

 

Kort fortalt så er de identiske utenom kobbertråden i elementene. For å få til lavere motstand og muligheten til å spille av fra mobile enheter brukes tykkere kobbertråd som følgelig gjør hele elementet noe tyngre, som igjen fører til at det ikke kan være like responsivt som et lettere element.

Lenke til kommentar

Noen her som har erfaring med Mad Dog fra MrSpeakers? Frister utrolig mye å kjøpe et par, men jeg er litt bekymret for at de kan være litt svake på bass. Mange blandede tilbakemeldinger om akkurat bass-delen, noen synes den er perfekt og andre synes det er alt for lite.

 

Akkurat nå har jeg et par DT770, Mad Dog vil vel sikkert være litt svakere på punch enn desse?

Lenke til kommentar

Ah, da tror jeg at jeg har funnet omtrent perfekte pluggene for de som har jobb hvor plugger kanskje ikke overlever så lenge (vært gjennom 7par av diverse kvalitet og pris til nå).

 

Philips she3590 er pluggene, billige, 65kroner fra England, er veldig små så er ikke noe ubehag når man har hørselvern over de igjen og låter langt fra forferdelig ;D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...