Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Morsomme, stilige, idiotiske bilannonser fra Finn.no


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

Minner om bildene fra annonsen for en båt jeg var interessert i, bare at der ville selgeren ha nesten millionen. Rundt 40 bilder, hvorav ett intetsigende "her koser vi oss på akterdekket"-bilde (jeg vil kjøpe båten din, ikke vennene dine, så fjern dem før du fotograferer) var skarpt, mens alle de resterende var både små og uskarpe. Jeg var ærlig talt forbauset over at selgeren overhodet hadde klart å ta så mange uskarpe bilder, når jeg veiver rundt med mobilen i halvmørke pleier likevel minst en tredjedel av bildene å få noenlunde riktig fokus.

Jeg forstår at man ikke akkurat hyrer fotograf med speilrefleks for å selge en Billy-hylle, men når man vil ha mer enn en grei årslønn for en gjenstand man selger kan man i det minste låne en kameramobil produsert etter at Erna ble statsminister.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Den der er EU-godkjent i litt over ett år til, har greie dekk og ser greit ut. For den prisen de spør for den hadde jeg kanskje ikke lurt på så mye mer. Det er fort ca. så mye man kommer til å bruke i forsikring, drivstoff, bom og årsavgift det første året. På slike eldre biler i denne prisklassen er det ofte den generelle standen til bilen som spiller mest inn, ikke hva som er typisk feil på slike. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...