Gå til innhold

Anmeldelse av Geometry Wars Galaxies


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har spillet til DS. I begynnelsen er spillkonseptet ganske artig og man blir lett hekta. Men, etter at man har oppnådd gullmedaljen blir brettet veldig monotont. Det ligger ingen utfordring i brettet lengre, ettersom brettet ikke blir vanskeligere. I tillegg er det mye lagging i DS-versjonen som artikkelforfatter kunne nevnt. Dette lar spilleren raskt og enkelt få oversikt over hva som skjer på skjermen.

 

Ellers er det et underholdende og lett spill som anbefales.

Lenke til kommentar

Og hvorfor blir det ikke nevnt at man kan spille med Classic-kontrolleren for de som fremdeles sverger til dual analog setup? :hmm:

 

Forøvrig enig med karakteren. GW: Galaxies er et utrolig morsomt spill, og det er helt perfekt til de tidspunktene av dagen man har litt tid til overs. Men vær forberedt på at neste gang du ser på klokka, er den blitt mye mer enn du var klar over. Dette er et spill som er vanskelig å legge fra seg. :)

Lenke til kommentar

Tjohei:

 

"Kontrollmetodene på de to plattformene er også solide, gode og til dels bedre erstatninger for doble analogstikker (som også er tilgjengelig på Wii). Der to analogstikker er litt mye å holde styr på for nybegynnere, er de peker-baserte løsningene langt mer intuitive, men ikke umiddelbart like responsive som analogløsningen. Ettersom man får trening blir det enda lettere å skifte retning på kulespruten sin, men til syvende og sist er det en smakssak."

 

Det kan vel tolkes som Classic kontrolleren.

Endret av Istapp
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...