Gå til innhold

Webkafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som har forslag til alternative betalingsmodeller over nett? Leder siden Juvenorge.com og vi vurderer å starte opp en offisiell supporterklubb. Problemet er at flere av brukerne ikke er myndige og som regel ikke har kredittkort e.l.

 

Finnes det f. eks betalingsordninger for mobil som er gratis eller som koster lite? Det vil være snakk om minimum 50 brukere som betaler 14 euro. Forslag, folkens?

Lenke til kommentar
Ehm, linkene under "verktøy" fungerer ikke hvis man trykker på dem i hovedinnholdet, men de i sidebaren til venstre fungerer.. URL er den samme, så noe annet rart skjer. Siste nightly fra WebKit.

Du har så rett, så rett. Var forbausende vanskelig å få til det på en fornuftig måte. Men nå skarre værra fiksa, om enn på en litt krunglete måte.

 

Genialt! :D Digger ting under verktøy der, mye nyttig!

Takk takk!

 

EDIT: Og der skal bookmarkleten være på plass igjen. Var noen bildefiler som manglet. :)

Endret av Mberg
Lenke til kommentar

Fant tonen igjen med Subsys etter hvert. :) Var en bug som ga horribelt store utregninger, noen restriksjoner er satt på plass.

 

Er ikke heeeeeelt sikker på hva du mener, Vibeke? Har du et eksempel på hva du ville ha regnet ut? (Skulle x blitt 4 eller 6? Eller var tallene bare "frie variable"? Mulig det er for sent på kvelden for meg nå. Huhei, som jeg gleder meg til å jobbe i morgen.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...