Gå til innhold

Access denied til Mine dokumenter


Lond

Anbefalte innlegg

Har akkurat kjøpt IDE til USB-overgang for å hente filer fra harddisken som står i en maskin som ikke funker. Alle filene kom raskt, unntatt da jeg skulle gå på X:Documents and settings/Kristian (mitt brukernavn på maskina). Da fikk jeg Access Denied.

 

Dette var eneste brukeren på den maskina, og sto som administrator. Er det noen mulighet for at jeg kan få tilgang til disse filene?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høyreklikk fila og gå inn i Security\Advanced(er vant til engelsk versjon).Velg å ta ownership(eierskap) til din brukerkonto eller Administrator,og gi fulle rettigheter til alt.

Når du har forandret det skal ditt brukernavn eller Administrator stå under Current owner,huk også av for at du skal ha eierskap over subcontainers and objects.

 

Tilslutt sjekk under security at alle rettigheter er avhuket for ditt brukernavn,hvis ikke ditt brukernavn står under security legg det til med add og huk av alle rettighetene(dette er ikke under advanced).

Endret av Knopfix
Lenke til kommentar

Med home er jeg usikker på hvordan du gjør dette.

Men hvis du har tilgang til XP pro så skal denne metoden fungere.

Du skal ikke inn sikkerhetsmodus men velge security når du høyreklkker filen\disken du vil ha tilgang til.Høyreklikk feks c:\ eller d:\ under Min datamskin ettersom hvilen disk du skal ta eierskap over.

Kom på at du må disable simple filesharing under tools\folder options\View også på XP pro for å få opp security valget.

Ja det er krunglete.

Endret av Knopfix
Lenke til kommentar

Hvis disken du skal ta over er formatert til NTFS kan du prøve å forandre den til FAT i stedet,da vil du muligens bli kvitt problemet med rettigheter da FAT ikke støtter disse rettigheten som NTFS har.

 

Edit:Hm det gikk gjennom sikkerhetsmodus,greit å vite.

Endret av Knopfix
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...