Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Personlig betaler jeg gjerne en hundrelapp ekstra (som ser ut til å være sånn rundt regnet snittet) for bedre kundeservice hos Fotovideo. Er ikke superimponert over JPs butikk i Trondheim i alle fall...

 

Kjøpte Sigma 35 på lørdag for full pris. I følge JP kundeservice (som jeg noe irritert tok kontakt med i dag) var da ikke kampanjen som nå går på bl.a dette objektivet kjent i butikk. Frustrert sendte jeg epost til JP Trondheim i dag og 20 minutter senere hadde jeg en avtale på at jeg kommer innom med objektivet slik at de kan "kjøpe det tilbake for full pris" og "selge det til meg igjen for kampanjepris" og gi meg tilgodelapp på resterende. Det er kundeservice slik jeg ser det.

Endret av Nelson09
  • Liker 8
Lenke til kommentar

Har hatt et lite raid på ebay og bl.a. kjøpt litt revers-ringer til makrobruk. Plukket også opp en Pentax K til Nikon F adapterring. Påtenkt å bruke på en Nikon-belg jeg får låne.

 

Men så undres jeg litt: Hvis jeg mounter denne rett på kamerahuset så får jeg egentlig bare en liten distansering på en liten cm. I tillegg mener jeg å huske at Pentax vs Nikon i utgangspunktet har forskjellig fokusplan. Så spørsmålet er: Hva får jeg av reellt fokusområde på et Nikonhus sammen med en SMC Pentax 55mm f1.8 som i utgangspunktet er fra 45cm til uendelig. Finner det selvsagt ut når jeg får krimskramset i postkassen...

Lenke til kommentar

Har også vært en tur på eBay nå i kveld, men er stygg redd det er jeg som blir raidet :)

 

Har kjøpt en CD med reparasjonmanual og ifølge tilbakemeldingene selgeren har fått er det mange som klager på akkurat den CD'en, og tilsvarende antall som er fornøyde, så vi får se hvem som blir lurt, kommer på 36.- så det tapet har jeg råd til :)

Lenke til kommentar

Noen som vet hva som skjer med månedstrådoppsummeringene? Var liksom eneste grunnen til at jeg gadd å poste noe bilder på forumet, i håp om å få omtale.

Som Kjersti nevner så kommer de tilbake. Jeg sitter og jobber med dem, men det tar litt tid (det er mye bra å velge mellom). Samtidig så håper jeg at det ikke er den eneste grunnen du poster i bildetråden. Jeg vil ikke at det skal være et konkurransepreg. Månedstråden skal være et sted der vi alle kan glede oss over hverandres bilder så får det være en hyggelig oppmerksomhet om man blir plukket ut. :)

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...