Gå til innhold

The Experience: endelig fikk jeg tak i yoga buksene:P


Tristin83

Anbefalte innlegg

:!: Jeg reiste til thailand i august, kjopte meg noen herlige veldig lette bukser. de kalte de fisherman pants i thailand, men d var yogabukser. bruker de en del når jeg trener. men når jeg kom hjem begynde dattere å bruke de. d var en evig kamp. men til slutt fant jeg ut at noen nordmen selger kler fra internett. se buksene her jeg fikk bestilt. 8 dager senere satt jeg med buksene, sett til hele familien. prisen var den samme som når jeg var i thailand så kan ikke klage. var 40% salg når jeg handlet. så en anonse i avisa. bruk kupong "norway07" er ikke sikker på den funker enda:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er nesten utrolig at retningslinjene blir ignorert hele tiden, til tross for at det flere steder står at reklamering er forbudt! reklameres det, jeg skjønner ikke hvorfor det ikke kan respekteres.

 

#6: All reklamering på forumet er forbudt. Det samme gjelder informasjon om nettsteder med innhold i strid med våre retningslinjer og/eller lovverket. Rasistisk, pornografisk eller diskriminerende materiale er også totalt forbudt, samt rekruttering til pyramidespill, MLM og liknende. Dette gjelder også linker til typiske "flest-klikk"-systemer som f.eks. Outwar, Foxwar osv. Brudd på disse reglene kan medføre advarsler eller tidsbegrenset/permanent utestengning.
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...