Niqābninja Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 (endret) Det man ikke er vant med blir jo fort rart. Jeg syns det er rart med kjøttkaker og fløtegratinerte poteter òg f.eks. Vi hadde ris til "alt". Bortsett fra fisk, kjøttpudding og kjøttpølse, som vi hadde poteter og makaroni til. Endret 30. juli 2014 av Niqābninja
Delvis Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Noen som har spist Dravle? Fikk en del hjemme før. Men lnege siden nå.
Bruker-343442 Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 (endret) Men når vi snakker om "fattigmannmat" når jeg var liten så var lørdagskylling (om noen huskethva det var) det største vi kunne få, men det var sjeldent for det var så dyrt. Meget mulig vi var fattigere enn jeg husker, men husker det var dyrt. Men nå kan jeg spise kylling opptil 2-3 ganger for dagen. Endret 30. juli 2014 av Overmoden
Liberalistiske Samebror Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Da er man klar for et nytt kapittel i livet mitt, studentliv første år: Tønsberg og Høgskolen i Vestfold.
L4r5 Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Husker vi hadde levergryte veldig masse. Lever var billig. Det er fortsatt billig, men det var enda billigere før. Har spist så mye levergryte at jeg ikke klarer en eneste bit lenger. Fiskeboller og fiskepudding gikk det også mye av. Sikkert pga. prisen det også.
Llandari Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Men når vi snakker om "fattigmannmat" når jeg var liten så var lørdagskylling (om noen huskethva det var) det største vi kunne få, men det var sjeldent for det var så dyrt. Meget mulig vi var fattigere enn jeg husker, men husker det var dyrt. Men nå kan jeg spise kylling opptil 2-3 ganger for dagen. Lørdagskylling var kjempenam! Du mener de greiene i aluminiumsform med papplokk, ikke sant?
The Little Lucid Moments Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Kylling har blitt mye billigere, da. Antageligvis fordi de har effektivisert industrien... Jeg husker også de aluminiumsformene med frossen kylling i biter, marinert... mulig de har det ennå, men det er det jo ingen som kjøper lenger, når du har ferskvaredisken. Nygrilla til lavere pris.
Bruker-343442 Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Men når vi snakker om "fattigmannmat" når jeg var liten så var lørdagskylling (om noen huskethva det var) det største vi kunne få, men det var sjeldent for det var så dyrt. Meget mulig vi var fattigere enn jeg husker, men husker det var dyrt. Men nå kan jeg spise kylling opptil 2-3 ganger for dagen. Lørdagskylling var kjempenam! Du mener de greiene i aluminiumsform med papplokk, ikke sant? JA! Ja, det var knall godt. Vi hadde alltid ris. Om vi en gang var skikkelig heldig fikk vi vassen pomfri til, men klagde ikke. Haha
The Little Lucid Moments Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Jeg må kjøpe masse Burn for tiden, for jeg har ikke lyst på kaffe i sommervarmen.
Llandari Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Kylling har blitt mye billigere, da. Antageligvis fordi de har effektivisert industrien... Jeg husker også de aluminiumsformene med frossen kylling i biter, marinert... mulig de har det ennå, men det er det jo ingen som kjøper lenger, når du har ferskvaredisken. Nygrilla til lavere pris. Ferskvaredisk er en sjeldenhet de fleste mindre steder, så det går nok en del frossen kylling fremdeles. Men at det har blitt billigere? Synes det er latterlig dyrt med kylling jeg. I alle fall når det ikke er på tilbud.
The Little Lucid Moments Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Fersk Prior filet, ja... men du får jo 2 kg First Price frossen-fileter til 140 kr eller hva det er.
Llandari Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Kvaliteten er også deretter. Stort sett uspiselig. 1
The Little Lucid Moments Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Syns det smaker helt likt, jeg...
Big Tone Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Får 1400 gram med kyllingfillet på Rema til ca 100 lappen, god kylling også.
Netrum Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Syns det smaker helt likt, jeg...Enig imed deg der. Synes de smaker akkurat det samme.Bortsett fra frossen da. Foretrekker opptint i butikk.
Kea Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Therawyn kan du forklare brukernavnet ditt? Det er bare et brukernavn. Ikke noe å forklare. Vanligvis har brukernavn en emosjonell eller annen tilknytning til brukeren, og det blir en slags personlig inside joke noen ganger. 1
darkness| Skrevet 30. juli 2014 Skrevet 30. juli 2014 Jeg er lam i beina og hjernen. Ikke noe nytt å melde med andre ord.
Anbefalte innlegg