Slimda Skrevet 18. februar 2011 Skrevet 18. februar 2011 oppoverbakke, begge veier? gamle dager var fuuuucked Du skal være glad for du lever idag. Gamle dager var Hardcore. Faktisk var det så hardcore at vi måtte lære engelsk for å uttrykke hvor hardcore det var. Asking again. Hadde gjort fredagen komplett. Ca 57,3% sjanse.
L4r5 Skrevet 18. februar 2011 Skrevet 18. februar 2011 "Pakken sendt fra Platekompaniets lager i går klokken 08.05" Sannsynlig at den ligger i postkassen i dag da? Asking again. Hadde gjort fredagen komplett. Jeg gir det 50/50.
SnittLeif Skrevet 18. februar 2011 Skrevet 18. februar 2011 <ignore> DNFK is not a support-thread </ignore>
L4r5 Skrevet 18. februar 2011 Skrevet 18. februar 2011 <ignore> DNFK is not a support-thread </ignore> You're mom's not a slut.Oh, wait. She is.
SnittLeif Skrevet 18. februar 2011 Skrevet 18. februar 2011 You're mom's not a slut.Oh, wait. She is. And?
Slimda Skrevet 18. februar 2011 Skrevet 18. februar 2011 Hurra for Snittleif som fikk #423456... Kan dog anbefale tjenestene til mora hans. Høy kvalitet.
SnittLeif Skrevet 18. februar 2011 Skrevet 18. februar 2011 Kan dog anbefale tjenestene til mora hans. Høy kvalitet. Nettopp. Derfor ser ikke jeg poenget med at L4r5 må påpeke det på en sådan måte som han gjorde i sted.
Slimda Skrevet 18. februar 2011 Skrevet 18. februar 2011 Han har blitt nektet adgang. Han har for rare fetisjer.
Liberalistiske Samebror Skrevet 18. februar 2011 Skrevet 18. februar 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tqrxfaLfyjQ&feature=player_embedded 2
Gjest Slettet-J0FoqSqMwq Skrevet 18. februar 2011 Skrevet 18. februar 2011 Mummitrollet! Den filmen der har jeg på VHS!
Liberalistiske Samebror Skrevet 18. februar 2011 Skrevet 18. februar 2011 fant oppskrift for de som vil prøve noe nytt på nettet: Måkeoppskrift (helst fra ungmåke) 2 måkebrystfileter 1 ts Natron 2 ts eddik 30 gram margarin 1,5 dl melk 2 terninger kjøttbuljong 1 dl rømme 2 ss hvetemel ¼ ts malt nellik Salt, pepper Viltkrydder (eks Santa Maria med einerbær, hvitløk, løk, koriander, rosmarin, salvie, paprika, laurbærblad, timian) Det er gjerne fisk i magesekken eller tarmsystemet på en måke og det er selvfølgelig om å gjøre at dette ikke sprer seg til kjøttet på fuglen. Derfor skjærer jeg ut brystfiletene fra måken umiddelbart etter at den er skutt. Skyld så filetene i saltvann før de legges tilside. Må innrømme at jeg også bare går etter ungfugl når jeg skyter måke. Hjemme koker jeg kjøttet i vann tilsatt Natron (1l vann/1ts Natron) for å koke vekk fett og eventuelle rester av transmak. Ta så ut kjøttet og skyld godt før det legges i vann tilsatt eddik i 4 timer (1l vann/3 ts eddik). Brun kjøttet i en jerngryte med margarin. Tilsett deretter 1,5 dl melk og 1,5 dl vann, 2 terninger kjøttbuljong samt nellik, salt, pepper og viltkrydder. La småkoke under lokk i 60 minutter før 1 dl rømme tilsettes og kokes i ytterligere 30 minutter. Ta ut kjøttet og sil sausen før du tilsetter en melblanding av 2 ss hvetemel/0,5 dl vann. Pisk godt og la koke i 10 minutter. Smak sausen til med krydder. Serveres med poteter og grønnsaker. Hvis du ikke har store fordommer mot måke som mat, vil du sannsynligvis elske denne maten. Bon appetit!
Ajaco Skrevet 18. februar 2011 Skrevet 18. februar 2011 Kakefaen: 2 dl faen. 2 ss bullshit (helst fersk) 1 liter skvip 0,5 dl kaldpresset sladder Miks alt sammen, stek i 30 min. Enjoy! Smaker dritt. 4
TheWankership Skrevet 18. februar 2011 Skrevet 18. februar 2011 Tok ny piercing idag jeg. Ta bilde når du har fått en kjempe infeksjon og griner
KvitKnekt Skrevet 18. februar 2011 Skrevet 18. februar 2011 Utrolig dårlig at mobilen min har bedre internettdekning enn toget...
Anbefalte innlegg