Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jeg har så dårlig matlyst at jeg ikke har spist ordentlig på flere dager :( er lei av all mat de burde finne på noen nye mater snart

 

Frem til i går, levde jeg i all hovedsak på en rett-i-koppen pastarett og et par yoghurt ila. dagen i 15 dager. Hardt ikke å kunne tygge. Og i går gikk det 13 - 14 timer mellom måltidene. Greit nok, jeg hadde vært hos tannlegen og venta på at bedøvelsen skulle gå ut, samt at jeg sovnet på sofaen mens jeg lekte med katten, så noen timer forsvant jo der. Uansett, dårlig matlyst har vært noe jeg savner, for å si det mildt.

 

I dag skal jeg ta gå ned til kolonialene, og kjøpe alt jeg har lyst på, og meske meg skikkelig. Kanskje til og med lage en ordentlig pizzaburger, i stedet for å sette min lit til Dr. Oetker (som ellers pleier å levere brukbart).

 

For din del, anbefaler jeg at du plukker opp noen kokebøker og leser dem til du er tilstrekkelig sulten, før du drar på butikker med godt utvalg, og ikke tenker på hva ting inneholder eller hva de koster før du kjøper dem, tilbereder, og eter dem. Dårlig matlyst stort sett kurert.

 

 

Mye sivilt i Forsvaret òg.

Generelt sett så er det vel bare krav til å kunne sikkerhetsklareres på de fleste sivile stillinger. Tror ikke arkivtjenesten er en av unntakene.

 

Huh. Usikker på om jeg kan sikkerhetsklareres, men ser vel egentlig ingen grunn til at jeg ikke kan det. Har blitt mye mindre paranoid med årene.

 

 

 

Mitt er ikke spesielt høyere, så dette er jo en ypperlig sjanse. Du kan få Anfall til å bli mer aktiv her inne for å slippe dobbelt-posting, så kan dere lufte diskusjonene deres her inne som annen, offentlig klesvask, og sørge for mer dramatikk og flere sider.

Eller ikke. Tror jeg heller skal komme innom og spamme random lyrics/ord jeg har på hjernen. Evt. dele irriterende sanger som har satt seg på hjernen for å dele torturen med andre.

Men jeg er da innom i ny og ne, ikke klag! :p

 

Jeg tenkte på for Lars sin del, om han hadde bannet meg i går, slik at han kunne gått forbi meg i antall poster her inne. Kunne sikkert fått med Eplefe og Zealuu og faket et firkantdrama eller noe.

Lenke til kommentar

Kan ikke kaste kake.

 

Sitter på toget. Var en tur på do. Åpna døra og hele gangen åpna seg. 20stk sto og så på mens jeg sleit med å få lukka døra og var usikker på om jeg fikk låst døra i det hele tatt.

 

Litt for høyteknologisk for meg. Forsøkte til og med å dra døra i håndtaket.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...