Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg sitter og leser til eksamen i makroøkonomi og så nettopp at John Nash er død. Det er kjipt både med tanke på at han nettopp har vært i Norge, at han har vært veldig viktig for samfunnsøkonomifaget og at filmen a Beautiful Mind er veldig bra og veldig trist.

 

http://www.nbcnews.com/news/us-news/john-nash-nobel-prize-winner-subject-beautiful-mind-killed-crash-n363901

Endret av Zarac
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg gikk på skolen én dag for tidlig en gang på videregående. Jeg tror det var siste dagen i juleferien for 4 år siden. Veien min gikk gjennom en skog og da jeg kom til skogen, skled jeg inn på isen og trynet foran læreren min. "Skal du på skolen i dag da?" spurte hun. "Ja? Skal jeg ikke det?" spurte jeg mens jeg kavet meg opp på bena igjen. "Nei. Gå hjem og legg deg igjen," sa hun. Det var bra jeg bare var 200 meter hjemmefra og ikke hadde tatt buss i en halvtime, som enkelte av klassekameratene mine måtte.

Læreren må ha gjort samme feilen. :p

 

 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-lYlo5C

 

Hvorfor har ingen i hele verden sagt til meg at det ikke er skole imorgen???? Hadde jeg bodd alene eller under en stein hadde jeg møtt opp på skolen imorgen makan!!!!

Deilig å oppdage nå, ikke sant?

 

ja ahh

Lenke til kommentar

Jeg drømte bl.a. at smurfen hadde prøvd å ringe meg i natt. Så ringte jeg opp igjen, men fikk ikke noe svar. Da jeg endelig fikk tak i han på Facebook, spurte jeg hvorfor han hadde ringt. Da sa han at det var fordi han bare var pratesyk. Jeg skulle egentlig på besøk til ham, men kunne ikke dra fordi de ikke hadde appelsinjuice på Orkanger.

Endret av Therawyn
Lenke til kommentar

Kjipt. Hva slags kurs er det?

 

Hvis det er en trøst, leser jeg nå til eksamen i makroøkonomi, den siste av snaut 40 eksamener jeg har hatt i bacheloren og det ligger an til å gå veldig bra. Deretter skal jeg konte matte fra første semester, hvilket også kommer til å gå veldig bra.

 

Men det gikk ikke så bra da jeg hadde eksamen i økonomisystemer og -styring på torsdag.

 

Jeg har aldri drømt om noen her inne. Kall meg normal.

 

Det har jeg. Men siden jeg ikke alltid vet hvordan folk ser ut, ser de alltid ut som avataren sin. Det er litt rart, spesielt i tilfeller som ditt, der avataren ikke er en person.

Lenke til kommentar

Leser på "Kunnskapsorganisasjon og gjenfinning" som er en del av bibliotekfag, og det faget er akkurart så tørt som det høres ut som, men også en god del vanskeligere :(

 

Jeg drømmer forresten masse om folka her, men det er jo gjerne folk jeg snakker med og kjenner utenom kafeen og.

Lenke til kommentar

Og smurf som trodde bibliotekar/arkivar betyr å sitte med headset og lese bøker og nippe rødvin..

Aldri sagt noe om å drikke rødvin på jobb, men jeg drømmer fortsatt om å sitte gjenglemt og bortgjemt i en støvete, gammel kjeller og sortere, katalogisere, arkivere, og digitalisere saker og ting. Gamle kart, bilder, aviser, bøker, brev, ting, tang, what have you.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...