Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du får sikkert bot og de beslaglegger pakken

Det som skjer er at de kaller deg inn til avhør. Der spør de om du kjenner til innholdet i pakken. Innrømmer man det så får man bot.

Innrømmer man det ikke så sjekker de som regel etter avslørende visa-aktivitet på kontoen din. Finner de at du har betalt for dette så nytter det ikke å nekte og du får bot.

Derfor har visstnok en del folk begynt å bruke SpendOn-Visa som er umulig å koble til person når de bestiller. Da kan man bare nekte for å ha bestilt det. "Det er sikkert noen som prøver å lage kødd for meg. Jeg hadde aldri gjort noe slikt."

Lenke til kommentar

Åh den filmen kunne jeg tenke meg å se! Alle vennene mine som har sett den sier ting som "skjønte ingenting" eller "den var crap".. Men så er det ingen av vennene mine som skjønner seg på bra film :) Med mindre det er sex, vold, drap hele tia og man ikke kan forutse slutten så er det en dårlig film.

 

Men jeg må se den! Den ser veldig bra ut! Leonardo dicaprio har jo aldri skuffet meg før.

Lenke til kommentar

Herregud jeg må ha en ny kontorstol!! Den jeg sitter på nå har knekt ett sted inni stolryggen slik at en pinne står ut og stikker meg i ryggen! Jeg kan altså ikke lene meg tilbake og blir nødt til å sitte fremoverlent heeele tia.. :( Det er IKKE behagelig når man sitter mye foran pcen..

 

@b-real: Han gjorde da ingen dårlig rolle i titanic?

Endret av Rick James's bitch
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...