Gå til innhold

Angående posting/publisering av stillingsannonser!


Anbefalte innlegg

Denne seksjonen er ment for to grupper:

1. Privatpersoner, organisasjoner, og grupper som ønsker hjelp til ett eller annet, og er villig til å betale litt for det (elller som bare trenger hjelp, og som ikke kan betale.)

 

2. De selskaper /firmaer som gjennom sin avtale med Hardware.no, eller ved enkel forespørsel, har tillatelse til å ligge her.

 

Regler for posting:

1. Stillingsannonsen skal inneholde avsender. Altså, navn på selskap, eller organisasjon. Personnavn er selvsagt unntatt, men det må foreligge kontaktinformasjon. Uten dette blir ikke annonsen godkjent.

 

2. Stillingsannonser må inneholde informasjon eller tilbud om stilling, ønske om hjelp til prosjekt, eller lignende. Innholdet skal være innenfor hva man kan kalle moralsk og etisk akseptabelt.

 

3. Svar på spørsmål, henvendelser i tråden man poster. Husk, det er du som søker hjelp av andre, selv om det ofte er betalt arbeid.

 

4. Behandle andre med respekt. Vi har endel unge brukere hos oss, som ikke nødvendigvis er drevne i jobbsøk, eller har god innsikt i nødvendig kompetanse. Husk, disse kan være morgendagens leder. Derfor er ingen spørsmål for dumme her.

 

Alle poster i denne seksjonen skal godkjennes av moderator.

Godkjenning av annonser vil typisk skje innen 6-12 timer fra posting.

Det er bare å poste i vei folkens. Dette er ikke ment som skremselspropaganda, men vi har sett oss nødt til å innføre rutiner på dette, da denne forumseksjonen IKKE er ment som et gratisalternativ for bedrifter,da vi allerede har en svært oppegående karrieresekjone på Hardware.no

Dette betyr IKKE at det er veldig vanskelg for bedrifter å få godkjent sine stillinger her.

 

Med vennlig hilsen

Tommy Rognstad

Teamleder HW Nettverket

Endret av Ueland
Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...
Videoannonse
Annonse
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...