Gå til innhold

Hvordan opprettholde formen på fest?


Plecto

Anbefalte innlegg

Jeg i alle fall plages ofte med at jeg blir lei etter en stund på fest. Blir sliten og får lyst til å dra hjem, merker at ikke rusen sitter likegodt lenger (selv om jeg har drukket en god del). Er det noen tips om hvordan opprettholde formen hele natten? Drikke mer kanskje? Holde en jevn promille eller er det andre ting som fungerer? Annet enn dop da kanskje :p For hvis jeg er edru kan jeg fint sitte på et utsted lenge, prate med folk og høre musikk uten at jeg får noen lyst til å dra hjem, hvis jeg da ikke blir veldig trøtt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøv å hold deg på en passelig høy promille.

Når du har drukket en stund, vet du hvor mye du tåler. Min erfaring er at jeg har det morsomst når jeg er akkurat på grensen mellom full og nesten edru. Da er jeg i kjempegodt humør (hvis jeg er med rette folkene vel å merke), er jeg på fest her i Tromsø med nesten bare tromsøværinger, skal det lite til for at jeg skal bli forbannet. Er så jævlig mange som røyker hasj og annet dritt her, og det jeg takler ikke dop.

 

Men er jeg med folk fra hjemplassen min, har jeg det så jævlig morsomt at jeg skulle ønske natten varte helt til neste natt :D

 

edit:

Pass også på å få i deg litt mat dersom du ikke har spist tidligere. Det er heller ikke en god idè å dra på fest hvis man har sovet lite, da klarer man sjelden å holde seg våken og være i godt humør til morgenen.

Endret av Zappza
Lenke til kommentar

Drikk øl.

 

All I've got to say.

 

Gå å drikk øl med et jevnt tempo, så holder du deg i god form hele kvelden. Begynner du å blande inn sprit og shotter havner man fort på gal siden av grensen. Hvor fort du skal drikke hver øl må du finne ut selv, er veldig mye prøving og feiling der. Og det er forsåvidt også veldig variabelt, siden det kan variere sinnsykt på hva du har spist :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...